Mersin'de, eski eşini pompalı tüfekle vurdu

Mersin'de, eski eşini pompalı tüfekle vurdu
Mersin'de meydana gelen olayda eski eşini tüfekle vuran şahıs, eski eşinin kocasına da tehditler savurdu.

Mersin'in Toroslar ilçesinde meydana gelen olayda 

Özkan Yarbi, velayeti 2 yıl önce boşandığı Hatun Koç'ta olan kızını bayram alışverişine götürmek istedi. Bunun üzerine ikili otogar yakınlarında buluştu. Hatun Koç, kızıyla birlikte Yarbi'nin otomobiline bindi.

Özkan Yarbi'nin barışıp, yeniden bir araya gelme teklifinde bulunması üzerine ikili tartışamaya başladı. Bu sırada Özkan Yarbi, otomobili ıssız bir yöne doğru sürmeye başladı.

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ ETTİ 

Durumdan şüphelenen Hatun Koç, yavaşlayan araçtan inip kaçmaya başladı. Yarbi, yanında getirdiği pompalı tüfek ile Koç'a 3 el ateş etti. Talihsiz kadın yaralandı. 

Özkan Yarbi hakkında 'kasten yaralama' suçlamasıyla dava açıldı.

Mersin Adliyesi 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasına, tutuklu sanık Özkan Yarbi ile şikayetçi Hatun Koç ve avukatları katıldı.

"BENİ ÖLDÜRECEK" 

Duruşmada söz alan Koç ise "Dışarı çıksın istemiyorum. Çıkınca beni öldürecek. Çocuklarım için korkuyorum" diye konuştu. 

"SÖYLE ONA, ETEK GİYDİRECEĞİM" 

Hakkındaki iddiaları kabul etmeyen sanık Yarbi ise, "Yedi yıl birlikte kaldık, başıma gelmeyen kalmadı. En ufak bir şeyde karakola gidiyordu. Olay günü bayram arifesi olduğu için çocuğumu almak için yanına gittim. Öldürmek kastım olsaydı tüfekte kalan son fişeği de sıkardım. Pişmanım, uzlaşmak istiyorum" dedi.

Hatun Koç'un "Madem öyle neden tehdit ediyorsun?" diye sorması üzerine de Yarbi, eski eşinin birlikte olduğunu ileri sürdüğü sevgilisini kastederek, "Kocana söyle mini etek giydireceğim ona" dedi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar