Mersin’de bir doktor daha korona virüs kurbanı oldu

Mersin’de bir doktor daha korona virüs kurbanı oldu
Mersin Şehir Hastanesi'nde Mikrobiyoloji Uzmanı olarak görev yapan Dr. Necmi Arslan, Covid-19'a yenik düştü. Arslan'ın vefatı ile Mersin'de korona virüsten hayatını kaybeden doktor sayısı 9'a yükseldi. Emekli olmak için dilekçe veren 65 yaşındaki Arslan'ın 5 gün sonra Kovid-19'a yakalanarak görev yaptığı hastaneye yatırıldığı bildirildi.

Bir doktor daha koronaya yenildi!

Mersin Şehir Hastanesi’nde Mikrobiyoloji Uzmanı olarak görev yapan Dr. Necmi Arslan'da emekli dilekçesi verdikten 5 gün sonra yakalandığı Kovid-19 sonucu yaşamını yitirdi. Dr. Arslan'ın ölümüyle Mersin'de salgın sonucu ölen doktorların sayısı 9'a yükseldi. Mersin Şehir Hastanesi’nde Mikrobiyoloji Uzmanı olarak görev yapan evli ve 1 çocuk babası Dr. Necmi Arslan (65) Kovid-19’a yakalanarak 15 gün önce aynı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi görmeye başladı.

15 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDI

Sözcü'den Ali Ekber Şen'in haberine göre, Mersin Tabip Odası Başkanı Mehmet Antmen, Mersin Şehir Hastanesi’nde görev yapan Doktor Necmi Arslan’ın emekli olmak için dilekçesini vermesinden 5 gün sonra Kovid-19 nedeniyle hastaneye yattığını söyledi. Antmen, 15 gün Mersin Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Arslan’ın, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadığını kaydetti. Yaşamını yitiren Dr. Necmi Arslan’ın, görev yaptığı Mersin Şehir Hastanesi’nde düzenlenecek törenin ardından Silifke’de toprağa verileceğini öğrenildi.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar