Merkel İstanbul'a veda etti: Allahaısmarladık

Merkel İstanbul'a veda etti: Allahaısmarladık
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye ziyaretinin ardından "Allahaısmarladık" notuyla bir paylaşım yaptı. Merkel'in paylaşımında kullandığı fotoğrafta Cumhurbaşkanı Erdoğan, gün batımı ve boğaz manzarası da yer alıyor.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye'ye yaptığı ziyaretin ardından veda mesajını  "Allahaısmarladık" notuyla paylaştı.

Instagram hesabından Türkiye ziyaretine ilişkin fotoğraflar paylaşan Merkel, dönerken 'Allahaısmarladık' notunu düştüğü bir fotoğraf paylaştı.

1580039950011-p-8-v-l-41-gz-fuskrs-7-p-3-w-85-h-a.jpg

İstanbul'da bir dizi temasta bulunan Merkel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la 1,5 saat süren görüşmesinde ikili ilişkiler, Almanya'nın temmuz ayı itibarıyla başlayacak Avrupa Birliği Dönem Başkanlığı çerçevesinde, Türkiye-Avrupa Birliği ilişkileri, katılım süreci, Gümrük Birliği'nin güncellenmesi ve vize serbestisi konularının ele alınmıştı.

Görüşmelerde ayrıca Libya ve Suriye başta olmak üzere, bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında fikir alışverişinde bulunulmuştu.

İstanbul Beykoz'daki Türk-Alman Üniversitesi'nin yeni binalarının açılış törenine katılan Merkel'e, açılış töreni sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bir de  hediye takdim etmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar