Meral Akşener'in bugünkü durağı Çankırı!

Meral Akşener'in bugünkü durağı Çankırı!
İYİ Parti lideri Meral Akşener, Çankırı'daki temaslarının ardından Eldivan ve Şabanözü ilçelerine de uğrayan Akşener, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Memleket Gezileri kapsamında vatandaşla buluşup, esnafı dineyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bugünkü durağı Çankırı oldu. Önce Şabanözü ilçesine uğrayan Akşener, partiler tarafından çiçeklerle karşılandı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği İYİ Parti lideri Akşener, ziyaret ettiği bir esnafın "HDP ile ittifak" söylemlerine cevap verdi. 

BİR KARAR VERİN ARTIK

Akşener, "Bu ülkede çok garip şeyler oldu. 28 Şubat dönemini AKPliler çok iyi hatırlar. O günün Meral Akşener'ine bugünün ülkesinde kafir denildi. O günün Meral Akşener'ine 2015 seçimlerinde kocasını aldattı dendi. O günün Meral Akşener'ine FETÖ'cü dendi en son da bırakın HDP'liyi PKK'lı dendi. Doğu'da da faili meçhulcü deniliyor. Ben kimim? Bir karar verin artık. Seçim zamanı arkadaşlar gelip ikna ederlerse oyunuzu alacaklar. Benim inancım şu ki oculuk buculuk üzerinden yapılan tanımlamalar genellikle iftiraya dayanır ve bu işin sonunda kazığı vatandaş yer" dedi.

VATANDAŞI BÖLDÜLER

Vatandaşın, "namaz mı kılıyor, kılmıyor mu, onu mu yapıyor bunu mu yapıyor üzerinden bölündüğüne dikkat çeken Akşener şöyle devam etti: Bu bölünmeden sen vatandaş olarak ne kazandın? Hiçbir şey. Şabanözü'ndeki ekonomik durumun iyi olmasından bahsetmiyorum. Allah daha çok versin. İl başkanı çok gelişmiş bir ilçe olduğunu söyledi. Vatandaş seçimde bir partiyi iktidar yapar ve beni yöneteceksin der. Muhalefete de muhterem senin görevin de benim avukatlığımı yapmak. Biz İYİ Parti olarak bunu yapmaya çalışıyoruz.

PKK İLE İŞ TUTANIN...

Biz HDP ile ittifak yapmıyoruz. Bu çok büyük iftira. FETÖ'cülüğü bile izah etmeye çalışıyorum bu ülkede neler olduğunu bilen bir vatandaş olarak. Fakat HDP ile işbirliği yaptınız dersen olmaz. Hayatında PKK'ya taş atmamış adamlar bana HDP ile iş tuttun diyor. Ben bu ülkenin İçişleri Bakanlığı yapmış birisiyim. O çok sevdiğiniz abiniz ile ilgili burada konuşursam olmaz. Açılım süreçleri, megri megriler… Bunu ne yapacağız. Diyorsunuz ki o zaman onu yapmasaydık ayrımcılık yapıyorsunuz diyecekti dünya. Bugün ne oluyor. PKK ile iş tutanın Allah belasını versin!.

meral.jpegmerl1.jpegm2.jpegm3.jpeg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar