Meral Akşener Karaman'da temel attı!

Meral Akşener Karaman'da temel attı!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karaman'ı ziyaret etti. Ermenek ilçesinde esnafın sorunlarını dinleyerek sohbet eden Akşener, ardından bir parkın da açılışını yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye''nin dört bir yanını gezerek esnafın ve vatandaşın derdini dinlemeye devam ediyor. 14 Mayıs (Bugün) Karaman''ı ziyaret eden Akşener, şehirde yoğun ilgiyle karşılandı. 

Ziyaretlerine ilk olarak esnafın derdini dinleyerek başlayan Akşener, Ermenek esnafıyla sohbet etti.

Daha sonra Mustafa Sonay Gürgen parkının açılışını yapan Akşener, Ermenek Belediyesini ziyaret etti. Akşener burada Belediye Başkanı Atila Zorlu’dan Belediye çalışmaları ve Ermenek’in coğrafi, sosyal ve ekonomik durumuyla ilgili bilgiler aldıktan sonra kendisine şehrin anahtarı, hemşerilik beratı ve Karamanoğlu Mehmet Beyin fermanı takdim edildi. 

Belediye ziyareti sonrasında Akşener, Ernenek''te yapılacak olan kapalı pazar yeri be otoparkının temel atma törenine katıldı. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karaman programı kapsamında Ermenek ilçesinde Zeyve Pazarı''nı ziyaret ederek esnafın dertlerini dinledi.

İYİ Parti Genel Başkanı  Meral Akşener, Karaman programı kapsamında, Türk Dil Bayramı dolayısıyla Turkuaz mesire alanında düzenlenen etkinlikleri takip etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural''ın oğlu Yavuz Vural ile Ecem Baygün''ün,  bugün saat 19.00''da, Ankara İncek Arena''da düzenlenecek nikah törenine katılacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar