Meral Akşener'den Filenin Sultanları'na destek

Meral Akşener'den Filenin Sultanları'na destek
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avrupa Voleybol Şampiyonası’ndaki üçüncülük maçında Filenin Sultanları’na destek olmak için beraberindeki heyetle birlikte Belgrad'a gitti.

 

Uçakta hep bir ağızdan İzmir Marşı söylendi. Marşa, Akşener de eşlik etti.

Meral Akşener, Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda bugün Hollanda ile üçüncülük maçına çıkacak olan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’na destek olmak için beraberindeki heyetle birlikte Sırbistan'a uçtu.

İYİ Parti, Akşener’in bulunduğu uçaktan görüntüler yayınladı. İYİ Parti heyeti, yolculuk sırasında ellerine Türk bayrakları alarak hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı söyledi. Marşa, Akşener ve uçaktaki diğer yolcular da eşlik etti. Renkli görüntülerin yaşandığı uçakta, zaman zaman alkış sesleri yükseldi.

 

STADDAN PAYLAŞIMDA BULUNDU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, daha sonra maç öncesi sosyal medya hesabından stadda çekilmiş fotoğraflarını da yayınladı ve A Milli Kadın Voleybol Takımına "Haydi Kızlar!" sözleriyle destek oldu.

aksener-ic-3.jpg

AKŞENER'DEN TEBRİK MESAJI

Sosyal medya hesabından kızlarımızı tebrik eden Akşener; Muhteşem galibiyetlerle Türk kadınına, Türk sporcusuna yakışan üstün bir başarı sergilediniz. Harikasınız #FileninSultanları, sizlerle gurur duyuyorum!" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım ve Akşener'in görüntüleri:

akseer-ic-2.jpg

aksener-ic-2-001.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar