Meral Akşener'den dikkat çeken Hz. Ali yorumu

Meral Akşener'den dikkat çeken Hz. Ali yorumu
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Muharrem Ayı iftar programına katıldı. İftarda konuşma yapan Akşener, alevi toplumunu anlayan sözler sarf ederken, Hz. Ali ve Hz. Hüseyin'in mertliğine vurgu yaptı.

İyi Parti lideri Meral Akşener, Muharrem Ayı İftarı programına katıldı. Akşener programda yaptığı konuşmada, bu yıl Muharrem aynın aynı zamanda 30 Ağustos Zafer Bayramı'na denk gelmesinin bir tevafuk olduğunu belirterek, "30 Ağustos’u olması gerektiği gibi kutlayamadığımız için içimiz kırık" dedi. Akşener, Hz. Ali için ise, "Mertliğin sembolü" ifadesini kullandı.

"HZ. ALİ EFENDİMİZ MERTLİĞİN SEMBOLÜDÜR"

Akşener, konuşmasında “Helal lokmanızı bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Ben Rumeli göçmeni bir ailenin kızıyım. Ailemizde Hüseyin, Ali ve Fatma ismi çoktur. Anneme sormuştum niye bu kadar çok Ali, Hasan, Hüseyin ismi var? Demişti ki bana; Hz. Ali Efendimiz için mertliğin sembolüdür, Hz. Hüseyin Efendimiz için de acının sembolüdür, acı esnasında dirayetin sembolüdür. Çok küçüktüm böyle kafamda yer etti" ifadelerine yer verdi. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar