Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'e ziyaret

Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'e ziyaret
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6,6 büyüklüğünde deprem ile sarsılan İzmir'de son durumu incelemek ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini yerinde iletmek için yarın İzmir'i ziyaret edecekler.

Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'e ziyaret

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6,6 büyüklüğünde deprem ile sarsılan İzmir'de son durumu incelemek ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini yerinde iletmek için yarın İzmir'in ilçelerinde olacağı öğrenildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yarın (31 Ekim 2020 Cumartesi) saat 14.00'da, 6,6 büyüklüğündeki deprem ile sarsılan İzmir'e ziyaret gerçekleştireceği öğrenildi. Akşener'in depremden etkilenen ilçeleri tek tek gezerek, incelemelerde bulunacağı ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini yerinde ileteceği öğrenildi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, depremin merkez üssü İzmir'de incelemelerde bulunmak üzere, yarın (31 Ekim 2020 Cumartesi) günü saat 12.00'de İzmir'de olacak.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar