Meral Akşener, Plevne Marşı'nı dinlerken göz yaşlarına hakim olamadı

Meral Akşener, Plevne Marşı'nı dinlerken göz yaşlarına hakim olamadı
Susurluk'un kurtuluşunun 97. yıl dönümü törenine katılan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Plevne Marşı çaldığı sırada göz yaşlarına hakim olamadı.

Susurluk'un kurtuluşunun 97. yıl dönümü törenleri ile 'Ayran Kültür ve Sanat Festivali'ne katılmak üzere ilçeye giden İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Belediye Başkanı Nurettin Güney'i makamında ziyaret etti.

Susurluk'un kurtuluşunun 97'nci yılı kapsamında düzenlenen etkinliklere katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hükümet Konağı'nın önünde halka seslendi. Susurlukta olduğu için mutlu olduğunu belirten Akşener, "Bugün kurtuluşun yıl dönümü. Bu uğurda şehit olanların, bu uğurda ter dökenlerin, bu uğurda istikbalinden olanların ve bu ülkeyi bize hür ve bağımsız bırakanların, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum. Susurluk'un kurtuluşunda şehit olanları onurlandırmak, onları anmak ve manevi huzurlarında şükranla eğilmek için buradayız. Belediye İYİ Parti'den seçildi. Bu yüzden Susurluklu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Bugün burada huzurunuzda tekrar söylüyorum, belediye başkanı partizanlık ve ayrımcılık yapmayacak ve Susurluk'a hizmet edecek, garibin elinden tutacak" dedi.

PLEVNE MARŞI'NA EŞLİK ETTİ


Daha sonra mehter takımının gösterisini izleyen Akşener, Plevne Marşı'na eşlik etti. Akşener marşı dinlerken göz yaşlarına hakim olamadı. Kortej geçişinin tamamlanmasının ardından halkla fotoğraf çektirdi. Kendisine bileklik hediye eden 7 yaşındaki Ada Su Türker'e küpelerini çıkarıp veren Akşener, bir süre çocukların sergilediği tiyatro gösterisini izledi. Susurluk'un meşhur tostunu yiyip ayranını içen Akşener, yemeğin ardından Balıkesir'den ayrıldı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar