Meral Akşener, Orhangazili esnafın ve halkın sorunlarını 'Milletin Kürsüsü'ne taşıdı

Meral Akşener, Orhangazili esnafın ve halkın sorunlarını 'Milletin Kürsüsü'ne taşıdı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gerçekleştirdiği grup toplantası ile Orhangazi ziyareti sonrasında söz verdiği üzere buradaki halkın ve esnafın sorunlarını tek tek ülke gündemine taşıdı.

GÜNBOYU OKAN GİDEN

İYİ Parti Bursa İl Teşkilatlarının çalışmalarına destek vermek için ilçemize teşrif edip bizleri onurlandıran Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER esnaf ziyaretleri, Orhangazili hemşerilerimiz ile buluşma ve Yeniköy Mh. ziyareti sırasında hemşerilerimiz ile bizzat görüşmüş dertlerini dinlemişti.
 
Bu değerli ziyaret sonucunda Orhangazililere söz verdiği üzere 20 Ekim Çarşamba günü TBMM’de İYİ Parti Grup toplantısında konuları tek tek ülke gündemine taşımıştır. 

Emekli maaşı yetmediği için 65 yaşında ceviz yevmiyesine giden teyzemizin, tarım girdilerindeki yüksek artışlardan sabrı kalmayan zeytine makul fiyat açıklanmasını bekleyen Çakırlılı çiftçi kardeşimizin, kapalı olduğu dönemde bile kirasını ödemeye çalışan diyanetin gecikme faizine tepki veren cami altı esnafımızın, 'yük değil dert taşıyoruz', 'geçemediğimiz köprülerin otoyolların parasını ödüyoruz' diye şöför ağabeyimizin sözlerini Milletin Kürsüsünden tüm Türkiye’ye dile getirmiştir. 

 

Yolunda yürümekten onur duyduğum Saygıdeğer Genel Başkanım sen bizi hiç mahçup etmedin, Allah da bizleri sana mahçup etmesin.
Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER’i coşkuyla karşılayan tüm samimiyetleriyle dertleşen kıymetli Orhangazi’li hemşerilerimize teşekkür ediyor saygılarımızı sunuyoruz.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar