Meral Akşener: "Kiralık ev tuttum, onlar saray yapıyor"

Meral Akşener: "Kiralık ev tuttum, onlar saray yapıyor"
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya’ya ziyareti sonrasında belediye binasının önünde toplanan vatandaşlara seslendi. Akşener, "Ben Ahlat’a gittim kuş uçmuyor kervan geçmiyor. Kendime oradan kiralık bir ev tuttum. Sonra ne oldu biliyor musunuz? Orada saray yapılıyor" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya programının ikinci gününde Demre’ye gitti. Burada İYİ Parti Demre İlçe Başkanlığı binasını ve sonrasında Belediye Başkanı Okan Kocakaya’yı makamında ziyaret etti.

Akşener, Kocakaya’ya ziyareti sonrasında belediye binasının önünde toplanan vatandaşlara seslendi. Akşener, erken seçimin olup olmayacağını bilemediklerini belirterek, mevcut sistemde AKP’li milletvekillerinin bile bakanlara ulaşamadığına dikkat çekti.

"AHLAT’A GİTTİM ORAYA SARAY YAPIYORLAR"

Akşener, “Siyasette rekabeti hep sevmişimdir onu başlatıyoruz. Ben burada sizinle konuşuyorum. Göreceksiniz Demre’ye kimler gelecek. Ben Ahlat’a gittim kuş uçmuyor kervan geçmiyor. Kendime oradan kiralık bir ev tuttum. Sonra ne oldu biliyor musunuz? Orada saray yapılıyor” dedi. Konuşmasıyla espriyle devam eden Akşener “Burası da sit alanı burayı görürlerse yandık” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar