Meral Akşener: "Erdoğan 2023'te cumhurbaşkanı seçilemez"

Meral Akşener: "Erdoğan 2023'te cumhurbaşkanı seçilemez"
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Tele1'de katıldığı Demokrasi Arenası programında yaptığı açıklamada, "Sayın Erdoğan, 2023’te cumhurbaşkanı seçilemez" açıklamasında bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Merdan Yanardağ'ın sunumuyla Tele1 ekranlarında yayınlanan Demokrasi Arenası programında Uğur Dündar'ın sorularını yanıtladı.

Akşener, açıklamasında kutuplaştırmanın çok arttığını ifade ederek  Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan'ın 2023 yılında yapılması beklenen seçimlerde cumhurbaşkanı seçilemeyeceğini söyledi. Akşener, "Sayın Erdoğan 2023'te Cumhurbaşkanı seçilemez." ifadelerini kullandı.

Akşener'in katıldığı programdaki ifadelerinden ilgili bölüm şu şekilde:

"Bu kadar kutuplaştırarak, bu kadar insanların maneviyatına hücum ederek, bu kadar saldırarak, ama, ancak diyen herkesi bir darbe sevdalısı, FETÖ'cü PKK'lı ilan ederek bu iş yönetilemez. Benin korkum şudur, yarın bu pandemi bittiğinde ekonomide yeterli ve gerekli adımlar atılamadığı takdirde işsizlik o kadar artacak ki, en büyük endişem vicdansızlarla cüzdansızlar arasında çıkabilecek bir problemdir."

Memleket masası kurulmuş olsa işsizlik konusunu da söyleyip önerilerini sunacağını ifade eden Akşener, "Sizin aracılığınızla milletin sağduyusuna sesleniyorum. Cüzdansızlar yani işsiz, aç açıkta kalmış insanlarla işte yediği önünde yemediği ardında şımarık terbiyesiz çirkin ve katliam çağrısı yapan o kenelerin şımarıklığı, onlar da vicdansızlardır.  Vicdansızlarla cüzdansızlar arasındaki problemden söz ediyorum" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar