Melis Sezen’in kıyafetine dil uzattığı için tepki yağmıştı: Eski MHP’li Ahmet Çakır’ın başka vukuatı da ortaya çıktı!

Melis Sezen’in kıyafetine dil uzattığı için tepki yağmıştı: Eski MHP’li Ahmet Çakır’ın başka vukuatı da ortaya çıktı!
Sadakatsiz dizisinin oyuncusu Melis Sezen’in giydiği kıyafeti ‘suç’ olarak niteleyen ve ünlü oyuncuyu hedef gösteren eski MHP İstanbul milletvekili Ahmet Çakar’ın, bu ilk vukuatı olmadığı ortaya çıktı.

BU İLK VUKUATI DEĞİLMİŞ!

 

Ünlü oyuncu Melis Sezen''in giydiği kıyafeti hedef alan Ahmet Çakır''ın bu ilk vukuatı değil. 1999 yılındaki genel seçimlerden sonra MHP''den TBMM İdare Amiri seçilen Ahmet Çakır TBMM''de görev yapan kadınların etek boylarını sorun etmişti.

Çakar, ‘‘Mini etekli’’ olduğu gerekçesiyle Star Gazetesi Muhabiri Nuray Başaran''ın Meclis kulisinden çıkarılmasını istedi. Çakar, Başaran''ın tepkisi üzerine, ‘‘Gazetecilerin külotlarını görmek zorunda mıyız?’’ şeklinde sözler sarf etti.

İLK HADSİZLİĞİ DEĞİL

TBMM Başkanı Yıldırım Akbulut''un, Parlamento Muhabirleri Derneği''ni (PMD) ziyareti sırasında konu gündeme gelmiş, Ahmet Çakar da, ‘‘Ben gazetecilerin kıyafetlerine karışmıyorum. Mevcut yönetmeliğin uygulanmasını istedim’’ demişti. Çakar, Akbulut''un, parlamento muhabirleri için verdiği kokteylde de, gazetecilerle ilginç bir diyalogda bulunmuştu. Gazeteciler kendilerini Ahmet Çakar''a tanıtırken, bu sırada iki genç gazeteciyi gören Ahmet Çakar, ‘‘Bu güzeller hangi bağın gülü, onlarla da bir tanışalım’’ deyince, son derece soğuk bir hava esmişti.(OdaTV)

Sosyal medyadan gelen tepkiler:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar