Melih Gökçek'in kanalından Sözcü gazetesine destek

Melih Gökçek'in kanalından Sözcü gazetesine destek
Sözcü gazetesi yazarlarından Emin Çölaşan ve Necati Doğru'nun FETÖ soruşturması kapsamında 3 yıl 6 ay 15'er gün hapis cezasına çarptırılmasının ardından mahkemenin kararına bir tepki de iktidara yakınlığıyla bilinen Beyaz TV'den geldi.

FETÖ soruşturması kapsamında Sözcü gazetesinin  yönetici, yazar ve çalışanlarının, “FETÖ’nün hiyerarşik yapısına dahil olmamakla beraber bilerek ve isteyerek yardım etme” suçlamasıyla yargılandıkları davada mahkeme tarafından verilen kararlara kamuoyunun çeşitli kesimlerinden tepkiler gelmeye devam ediyor. 

Melih Gökçek ailesinin sahibi olduğu Beyaz TV’den de mahkemenin kararına tepki geldi.

Beyaz TV’nin sabah programı olan "Uyan Türkiyem"in sunucusu Tahir Sarıkaya, programda mahkemenin verdiği kararı eleştirerek ve “Bu karar FETÖ'cülere hizmet etmekten başka hiçbir şey değildir arkadaşlar” dedi.

"EMİN ÇÖLAŞAN'DAN FETÖ'CÜ ÇIKMAZ"

Sarıkaya şu ifadeleri kullandı:

“Ben Emin Çölaşan'ı sevmem, onunla siyasi görüştür, yaşam şeklidir... Birbirimize zıttız ama bugün bir 77 yaşındaki Emin Çölaşan'a 'FETÖ'cü' demekte bu ekranlarda... Benim vicdanım el vermiyor. Yani Emin Çölaşan'dan FETÖ'cü çıkmaz.

Sözcü gazetesinden ben FETÖ'cü çıkacağına zannetmiyorum arkadaşlar. Bu karar FETÖ'cülere hizmet etmekten başka hiçbir şey değildir arkadaşlar.

13 Mart 2008 yılında Sözcü gazetesinin bir manşeti dikkatimi çekti. Fethullah Gülen teröristinin fotoğrafını koymuşlar ve diyorlar ki 'Bu adama dokunanın canı yanıyor.'

Şimdi tekrar ediyorum. Sözcü gazetesine dünkü kararları benim içime sinmiyor. Ben Sözcü gazetesinin FETÖ'cü olduğuna inanmıyorum, inanmak istemiyorum. Yargıtay'ın da bu kararı düzelteceğine düşünenlerden biriyim."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar