Melih Gökçek'in kafası karıştı... Bakın bu defa kime "kel" dedi

Melih Gökçek'in kafası karıştı... Bakın bu defa kime "kel" dedi
Twitter'da dün "Kel kafa çıldıracak" diye mesaj atan ve "Kel kafa ile Süleyman Soylu'yu kastediyor" iddiaları üzerine CHP'li Engin Özkoç'u kastettiğini söyleyen Melih Gökçek, bugün ise CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ı kastettiğini söyledi. Gökçek'in "kel" dediği Faik Öztrak ise kel değil.

Melih Gökçek'in kafası karıştı

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, dün Twitter hesabından Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı överken “Hele o bir kel kafa var, çıldıracak şimdi” dedi. Sosyal medyada bu mesajla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kastedildiği iddiaları ortaya atılınca Gökçek, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’u kastettiğini söyledi ve ardından Soylu’yu öven paylaşımlar yaptı.

Gökçek kendisini arayan Habertürk yazarı Nagehan Alçı’ya ise ‘kel kafalı’ diyerek CHP sözcüsü Faik Öztrak’ı kastettiğini söyledi: “Hiç topu taca atmam Nagehan Hanım. CHP Sözcüsü Faik Öztrak’a yönelik olarak o sözleri söyledim. Her güzel işe karşı çıkıyor. Her olumlu gelişmenin altında bir şey arıyor. Türkiye’nin faydasına olan işlerden bile rahatsız oluyor. Sadece ve sadece Berat Bey’i itibarsızlaştırma amaçlı sürekli saldırıyor. Benim kastım Öztrak’tır.”

Ancak Gökçek’in bu açıklaması, Faik Öztrak’ın kel olmaması nedeniyle sosyal medyada alay konusu oldu.

g1-004.jpgg2-006.jpgg3-003.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar