Melih Gökçek’in Cemal Enginyurt’a saldıracağı iddiası

Melih Gökçek’in Cemal Enginyurt’a saldıracağı iddiası
DP’li Cemal Enginyurt, Melih Gökçek'in kendisine saldırmak için trolleri ile hazırlık yaptığını ileri sürdü.

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek hakkında, kendisine ''trolleri ile saldırı hazırlığı'' yaptığını, Demokrat Parti Ordu Milletvekili (DP) Cemal Enginyurt söyledi.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, geçen hafta katıldığı bir yayında Melih Gökçek''in FETÖ''den yargılanacak kişilerin en başında geldiğini söylemişti. Bu ifadeler sonrası paylaşımda bulunan Melih Gökçek, “Adamı tanımıyorum. Araştırdım kim diye, meğer zurnanın son deliğiymiş” demişti.

Enginyurt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Melih Gökçek’in ''maaşlı trolleriyle'' saldırmak için bot hesaplarla hazırlık yaptığı iddia ederek şunları yazdı:

"Hakaret eden her şerefsiz! Tarafımdan mahkemeye verilecektir. Ben yazmadım, af dilerim, hata ettim deme, kabul değildir. İ.Melih Gökçek, kıvırmayı bırak! Sanaldan mutlu olacağına karşıma çıkarak konuş. Hangi kanal veya istediğin yerde buluşalım.

Melih’in maaşlı trolleri şahsımdan çok rahatsız olmuşlar. Twitter’dan bana saldırmak için bot hesaplarla hazırlık yapıyorlar. Değil sizden, kralınızdan korkup susan namerttir. Zerre şerefiniz varsa? Ki yok. Küfür etmezsiniz. Ha edecekseniz de mislini iade ediyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar