Mehmet Y. Yılmaz: "Korkmadım, soru sormaya devam edeceğim"

Mehmet Y. Yılmaz: "Korkmadım, soru sormaya devam edeceğim"
Binali Yıldırım ile çocuklarının servetindeki artışın kaynağını sorduğu için hakkında dava açılan T24 yazarı Mehmet Y. Yılmaz, "Korkmadım, soru sormaya devam edeceğim" dedi.

T24 yazarı Mehmet Y. Yılmaz'a bakanlık, TBMM Başkanlığı ve Başbakanlık görevlerinin ardından AKP'den İstanbul Belediye Başkanlığı'na aday olan Binali Yıldırım ile çocuklarının servetindeki artışın kaynağını sorduğu yazıları nedeniyle dava açıldı.

Binali Yıldırım'ın suç duyurusu üzerine Cumhuriyet Savcısı Tuncay Karcıoğlu'nun  'kamu görevlisine hakaret' savıyla düzenlediği iddianamede Mehmet Y. Yılmaz'ın 4 yıl 1 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. 

Şirin Payzın'ın kanalına konuk olan Mehmet Y. Yılmaz merak edilen soruları yanıtladı.

AKP'den İstanbul Belediye Başkanlığı'na aday olan Binali Yıldırım ile çocuklarının servetindeki artışın kaynağını sorduğu yazıları için gazetecinin soru sorması suç mu? diyen Yılmaz, "Korkmadım, soru sormaya devam edeceğim" dedi.

Binali Yıldırım, "Katıldığı bir programda benim her şeyim şeffaf ne merak ediyorsanız sorun biz açıklarız demişti, bende o fırsatı kendisine veriyorum buyursun açıklasın dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar