Mehmet Metiner'den Süleyman Soylu'ya zehir zemberek sözler

Mehmet Metiner'den Süleyman Soylu'ya zehir zemberek sözler
AKP'li eski milletvekili Mehmet Metiner ile İçişleri Bakanı SÜleyman Soylu canlı yayında tartışmışlardı. Metiner'den yeni açıklama geldi.

HABER MERKEZİ - GÜNBOYU
AKP'li eski milletvekili ve Star yazarı Mehmet Metiner dün akşam CNN Türk'te yayınlanan programda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile tartışma yaşamışlardı. 

Mehmet Metiner'den tartışmayla ilgili yeni açıklama geldi.

Metiner, Süleyman Soylu tartışmasıyla ilgili sosyal medya hesabından  "Cumartesi akşamı CNN Türk’te katıldığım programda asla partimi ve hükümetimi eleştirmedim. Tam tersine her zamanki gibi yüreklice savundum" diyerek şu notları düştü: 

"SOYLU YANDAŞLARI OLARAK BİLİNEN TROLLER..."

Daha da ağrıma giden ve beni ziyadesiyle üzen Soylu yandaşları olarak bilinen trollerin şahsıma yönelik itibar suikastine girişmeleriydi. 

Beni HDPPKK'lı ilan eden o soysuzları Allah'a ve milletimize havale ediyorum.
İçişleri Bakanlığı doğası gereği terörle mücadele eden bir bakanlıktır. 

Hiçbir bakanın terörle şöyle mücadele ediyorum ölüm riskiyle karşı karşıyayım deme hakkı yoktur. 

Bu sözler üzerinden kendini dokunulmaz-ilişilmez kılmaya hakkı yoktur. Biz de ölümüne terör örgütleriyle mücadele ediyoruz. FETO ile PKK ile. Hepsinin de ölüm listesinde olduğumuzu Bakanın kendisi bilir.

Geçmişte FETO konusunda uyarılarda bulunanları düşman bellerdik. Kadrolaşmalar konusunda bizi uyaranlara kızardık. 

15 Temmuz'dan sonra kaç valinin ve emniyet müdürünün görevden alinip içeri tikildığını Soylu Bakanımıza hatırlatmama gerek var mı? Kurumsal taassuba gerek yok. Öfkeyle saldırmaya da. Velev ki söylenenler yanlış bile olsa geçmişte yaşadığımız aci tecrübeden dolayı denilenleri tahkik etmek veya uyanlara kulak vermek bizi daha da yüceltmez mi?

"ÖLÜMÜNE REİSÇİYİM"

Defalarca söylediğim bir hususu belirtmek isterim ki ben ölümüne Reisçiyim. Reis'ten dolayı AK Partiliyim. 

AK Partimizi kendimce savunmaya devam ediyorum. Yeri geldiğinde uyarılarımı da yapmaktan geri duymuyorum. AK Parti'yi ve Reis'i bu şekilde savunmamdan rahatsızlık duyanlar, kendi statülerini ve statükolarini korumayı dava anlayışımızın üstünde görüp uyarılarımızdan rahatsızlık duyanlar bilsinler ki biz evin oğluyuz. Ne bırakır gideriz ne ihanet ederiz ne de şahsi statülere boyun eğeriz.

Bugüne kadar Reis'ime ve partime zarar verecek söylemlerin içinde olmadim. Bundan sonra da olmam. Partimizin içine sahisçilik fitnesi sokmaya çalışanlar bilsinler ki biz başarılarından dolayı ve en önemlisi ayni davanın çatısı altında bulunmaktan dolayı her bir kardeşimizi değerli bilir, destekleriz. Lakin itaatimiz de sadakatimiz de Reis'edir.

Şu an partide görevli değilim. Vekil değilim. Kendi tarzımca partimizi savunuyor ve Reis'in başarısı için çabalıyorum. Sahadayım. Her yerdeyim.

"KEŞKE ZAAFINA YENİK DÜŞMESEYDİ"

Başarılarını takdir ettiğim Soylu Bakanımız keşke zaafına yenik düşüp öyle bir tartışma/kavga görüntüsünün oluşmasına sebebiyet vermeseydi.

Ve keşke adına hareket eden o itibar suikastçılarının siyaseten kendine verdiği zararı görüp tavır koyabilse diyorum.

Benim trollerim yok. Mensup olduğum bir cemaat, dernek, vakıf ve tarikat yok. Sağolsunlar seven dostlarımız var. Dava ve partili arkadaşlarımız var. 15 yaşımızdan beri verdiğimiz mücadeleyi bilip sevenlerimiz var. Hepsinden ricam, bu tartışmada öteki trollerin yaptığını yapmamalarıdır. Birimizin itibarı diğerinin itibarıdır.

 Partimizin içine fitne sokmak isteyenlerin oyununa gelmemeliyiz. Şahıslar adina tavır almak veya şahısçılık yapmak dava anlayışımızla asla bağdaşmaz.
O pusuda bekleyenlere sesleniyorum: Ben beklediğiniz fitnenin figürani olmam!

SOYLU'DAN YANIT GELDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmet Metiner'in paylaşımı sonrası Twitter hesabından ayetli göndermede bulundu. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar