Mehmet Metiner'den Bülent Arınç'a tehdit gibi sözler!

Mehmet Metiner'den Bülent Arınç'a tehdit gibi sözler!
AKP eski Adıyaman Milletvekili ve Star yazarı Mehmet Metiner ile Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç arasında "FETÖ'cü damat" tartışması devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç, FETÖ'den yargılanan damadı Ekrem Yeter ile ilgili verilen beraat kararını hakkında açıklamalar yapan Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman’a tepki göstermişti.

Kocaman'a "Haddinizi aşıyorsunuz" diyen Arınç, "Siz yargıyı ve adaleti temsil ediyorsunuz. Adli konu üzerinde isim ve olay zikrederek sübjektif görüş beyan edemezsiniz" şeklinde yanıt verdi.

Arınç'ın bu sözlerine birçok AKP'li isimden tepki gelirken,  Star yazarı Mehmet Metiner bugünkü yazısında Arınç'ı hedef aldı.

"O YÜREKLİ BAŞSAVCIMIZI..."

Metiner, "Yürekli savcılarımızı yedirmeyiz!" başlığıyla kaleme aldığı yazısında, "Kim ki o yürekli savcılarımıza göz dağı vermeye kalkışır, aba altından sopa göstermeye çalışırsa karşılarında 15 Temmuz’un korkusuz evlatlarını bulurlar" ifadelerini kullandı.

Metiner'in bugünkü yazısından ilgili kısım şu şekilde:

"KRİPTO ELEMANLARIN..."

"Kripto elemanların 'mağduriyet edebiyatı' ve 'KHK faciası!' üzerinden merhamet sömürüsü yaptıkları bir dönemde o cesur başsavcılarımız yeniden örgütlenip öç almaya kalkışan FETÖ’cülerin inlerine giriyorlar...

Bazı mahkemelerde kapatılmak istenen dosyaların üstüne cesaretle gidip o dosyaların takipçisi oluyorlar...

O yüzden kripto elemanların hedef tahtasına oturtuluyorlar...

Ankara ve İstanbul Başsavcılarımızın şahsında FETÖ ile yüreklice mücadele eden tüm Başsavcılarımızı ve onlarla beraber çalışan savcılarımızı yürekten kutluyorum.

Bilsinler ki yalnız değillerdir...

15 Temmuz ruhuna sahip aziz milletimizin evlatları onlarla beraberdirler.

Kim ki o yürekli savcılarımıza göz dağı vermeye kalkışır, aba altından sopa göstermeye çalışırsa karşılarında 15 Temmuz’un korkusuz evlatlarını bulurlar...

Reis’ini FETÖ’cülere yedirmeyen milletimizin cesur evlatları FETÖ’nün açık ve gizli elemanlarına o yürekli başsavcılarımızı/savcılarımızı da yedirmez, biline!"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar