Mehmet Ali Erbil'in son görüntüsünü arkadaşı paylaştı

Mehmet Ali Erbil'in son görüntüsünü arkadaşı paylaştı
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yıllardır mücadele ettiği “kaçış sendromu” hastalığı nedeniyle yine hastaneye yatmıştı. Kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisine başlayan Mehmet Ali Erbil'den yeni haber geldi.

Kök hücre tedavisi gören ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'in son görüntüsü ortaya çıktı. Evinin banyosunda düştükten sonra kaldırıldığı hastanede kaçış sendromu rahatsızlığı nükseden Mehmet Ali Erbil, aylarca yoğun bakımda tedavi gördü. Bir süredir evinde tedavi gören Erbil, kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisi görmeye başladı. Şimdilerde evde izole edilen ünlü komedyenin son görüntüsü ortaya çıktı.

mehmet1.jpg

"SEVENLERİMİ VE DOSTLARIMI ÇOK ÖZLEDİM"

Bir süredir evinde tedavi gören Mehmet Ali Erbil, son durumunu yakın dostu sanatçı Ercan Avşar aracılığıyla anlattı. Tedavi sürecenin çok iyi geçtiğini belirten Erbil "Pandemi dolayısıyla evde izole bir şekilde yaşıyorum. Sevenlerimi ve dostlarımı çok özledim" dedi.Instagram hesabından Erbil'in fotoğrafını paylaşan Ercan Avşar, "Dualarımız seninle. Bir an önce aramızda görmek istiyoruz, seni çok özledik" mesajını yazdı.

mehmet-2.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar