"Bir sana değdiremedim elimi"

"Bir sana değdiremedim elimi"
Geçtiğimiz gün Cahide Palazzo’da düzenlenen "Quality Ödül Töreni"ne Mehmet Ali Erbil'in sözleri damga vurdu. Törenin sunuculuğunu Melike Öcalan ve Gökay Kalaycıoğlu’nun yaptığı gecede ödül vermek için sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil'in sunucu Melike Öcalan'a sarf ettiği sözler olay oldu.
Ünlü şovmen, Öcalan''a, "Çok güzelleşmişsin sen. Elimi değdirdiğim herkes meşhur oluyordu. Bir sana değdiremedim elimi." ifadelerini kullandı. Erbil''in esprisi tepki topladı.
 
Kendisine yöneltilen bu sözlerin ardından Melike Öcalan''dan tepki gecikmedi. Öcalan, “Öyle bir şey hiç duymadım ben! Ben şoktayım. 20 yıldır başıma böyle bir şey gelmedi.” şeklinde konuşarak, Erbil''e yanıt verdi.
 
MELİKE ÖCALAN HAKKINDA
 
Melike Öcalan, 19 Kasım 1979 tarihinde İstanbul''da doğdu. Yurdaer Doğulu Sanat Merkezi''nde 3 yaşında başladığı bale eğitimine devam ettiği sırada gelen teklifler üzerine ilk reklamını çekti. Sonrasında 100''e yakın başrol reklam filmlerinde rol aldı.
 
Öcalan, ilk sunuculuğunu ise 12 yaşındayken çocuk defilelerinde yapmaya başladı. "İpek''in Doğum Günü", "Necip Fazıl Kısakürek''in Hayatı", "Sağlık Bakanlığı Temiz Eller Kampanyası" kısa filmi gibi birçok yapımda rol aldı.
 
Melike Öcalan, henüz 17 yaşındayken kendi hazırladığı programları sunmaya başladı. Öcalan, "Akademi Kenter"den mezun olduktan sonra çok arzu ettiği tiyatro sahnelerine de adım attı.
 
Ünlü isim, 2003 yılında şarkıcı Suat Suna ile evlenmiş ancak 2008''de boşandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar