Mehmet Ali Erbil'den 'aldatma' itirafı!

Mehmet Ali Erbil'den 'aldatma' itirafı!
Aylarca yoğun bakımda kalan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, o günleri geride bırakmanın mutluğunu yaşıyor.

Mehmet Ali Erbil: Çok fena yakalanmıştım

Mehmet Ali Erbil, iki yıl önce evinin banyosunda düşüp kaburgasını kırmıştı. Hemen hastaneye kaldırılan Erbil, tedavi gördüğü sırada; kaçış sendromu hastalığı nüksedince uzun süre yoğun bakımda yatmıştı. Erbil, zorlu geçen tedavi sürecini ailesi ve sevenlerinin desteğiyle atlattı. Posta'dan Oya Çınar'a konuşan ünlü şovmen, iki yılda yaşadıklarını sevenleriyle paylaştı.

"VASİYET YAZMAYI DÜŞÜNMÜŞTÜM"

"Başlarda hastane sürecinde vasiyet yazmayı düşündüm" diyen Erbil, sözlerine şöyle devam etti: "Sonra bana bir psikolog tavsiye ettiler. O bana dedi ki “Ne kimseye bir şey ver, ne sat ne sav. Sen buradan sapasağlam çıkacaksın.” Ondan sonra değişti fikrim. 

"DERS ALDIM"

'Aşık olma ihtimaliniz yok mu?' sorusunu da yanıtlayan Erbil, "Yok gibi görünüyor. Yeterince deneyimim var, her şeyi tattım. Yeterince ders aldım, ders verdim. Hiç öyle sosyal medyadan flört edeyim kafasında da değilim. Sıkılmışım demek ki" dedi.

Mehmet Ali Erbil, 'Hiç aldatıldınız mı?' sorusuna, "Şahit olmadım ama olabilir, kimse kimsenin peşine dedektif takmadan emin olamaz ki. Bir de kadınlar şeytandır, ayakta uyuturlar seni. Biz bir yalan söyleriz, iki saat sonra yakalanırız. Çok aptalız. O mesajı silmeyi bile akıl edemeyiz. Ben çok yakalandım öyle. Mesajı gidip tuvalette çekiyorum ama silmeyi akıl edemiyorum, düşünsene salaklığı. (Gülüyor) Bir defasında eski eşlerimden birine çok fena yakalanmıştım" şeklinde cevap verdi.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar