Mehmet Ali Erbil’de itiraflar bitmiyor! İlk eşiyle bu nedenle evlendi

Mehmet Ali Erbil’de itiraflar bitmiyor! İlk eşiyle bu nedenle evlendi
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, TV8 ekranlarında yayınlanan 'Paylaş Benimle' programına konuk oldu. Erbil'in eski eşi Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile ilgili itirafları dikkat çekti. Mehmet Ali Erbil, Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile babası çok zengin diye evlendi.

Bugüne kadar beş kez nikah masasına oturan Mehmet Ali Erbil, sunuculuğunu Psikolog Gökhan Çınar'ın üstlendiği TV8'in gündüz kuşağı programı Paylaş Benimle'de çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Uzun süre hastanede ve evinde tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan Mehmet Ali Erbil, Psikolog Gökhan Çınar'ın sorularını yanıtladı.

Zaman zaman gözyaşlarına boğulan ünlü komedyen, programda acı dolu hastalık sürecinin yanı sıra evliliklerini ve çocuklarını anlattı.

Annesi ve babası ayrıldıktan sonra annesiyle Ankara'ya teyzesinin yanına giden Mehmet Ali Erbil, 14 yaşında üvey babasının zoruyla yatılı okula kayıt olduğunu söyledi.

"BENİ İÇ GÜVEYSİ ALDILAR"

Tiyatroya okul yıllarında başladığını söyleyen Erbil, tiyatro sahnelerine Ankara'da adım attığını ve daha sonra İstanbul’un yolunu tuttuğunu aktardı.

1980 yılında ilk eşi Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile nikah masasına oturan şovmen, o yılları şu şekilde anlattı:

"Muhsine ile çok zengin bir babanın kızı diye evlendim. Kendi kendime ‘tamam, turnayı vurdun’ dedim. O zamanlar devlet tiyatrosundaydım. Çok az maaş alıyordum, tek başıma ev tutamıyordum. Nişanlandık, beni iç güveysi aldılar, beni evlatları gibi sevdiler. Çok aşık oldum, çok büyük aşk yaşadık. Onun aşık olup olmadığını bilmiyorum. Bana çok çektiriyordu, çok kıskançtı. Ondan sonra her şey tersine döndü. O beni birdenbire çok sevmeye, aşık olmaya başladı ve evlendik. Allah’tan evlendik ki ilk kızımız Sezin doğdu. Muhsine ilk eşim, hayatımın her döneminde, her evliliğimde yanımda oldu. Ben kimseye güvenmem, hayatımda ona güvendiğim kadar. Mesela bankaya para yatırırım. Bankada kaç para vardır bir tek Muhsine bilir. Kaç para kira alırım kimse bilmez, sadece Muhsine bilir. Gerçek aşk gerçek sevgi bu bence. Bizimki 36 senedir aynı şekilde devam ediyor. Birbirimizi hiç kırmadık. Evliliğimiz benim yaramazlıklarım yüzünden bitti."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar