Mehmet Ali Erbil ile Deniz Akkaya canlı yayında birbirlerine girdi!

Mehmet Ali Erbil ile Deniz Akkaya canlı yayında birbirlerine girdi!
Şarkıcı Ece Ronay'a attığı iddia edilen mesajlar ifşa olan Mehmet Ali Erbil, canlı yayında Deniz Akkaya’ya sert çıktı. Erbil, Akkaya'ya "Sana belden aşağı çok iyi vururum ben. Sen çok iyi biliyorsun" deyince gerilim iyice arttı.

Genç şarkıcı Ece Ronay, sosyal medya hesabından ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kendisine attığı mesajları ifşa etti. Ronay'a "Seninle uyumak istiyorum" diye mesajlar attığı söylenen Erbil ise hakkındaki iddiaları yalanladı. 64 yaşındaki şovmen, bugün ‘Söylemezsem Olmaz’ programına telefonla bağlanarak konu hakkında açıklamalarda bulundu.

AKKAYA'YA SERT ÇIKTI

Programda adı geçtiği için canlı yayına bağlanan Mehmet Ali Erbil, sinirlerine hakim olamadı. Deniz Akkaya'nın "Daha önce bir terör örgütünün sempatizanı gibi Türk polis teşkilatına hakaret ve küfreden bir insanın klibinde nasıl oynadın?" sözlerine sinirlenen Erbil, "Ben müneccim miyim? Nereden bileyim" diyerek bağırdı.

"BENİ GEÇMİŞİMDEN VURMAYA KALKMA"

Erbil'in sözlerine cevap veren Akkaya ise "Yahu ben seni korumak adına bir şey söylüyorum. Google'a Ece Ronay yazınca ilk çıkan konu bu. Hiç araştırmadın mı?" ifadelerini kullandı.

"Ha tabii kızın 21-22 yıllık hayatını sorgulayacağım. Sen kendi hayatını sorgulayabilir misin? Deniz Hanım'ın hiç mi geçmişinde böyle şeyler yok?" diyen Ebirl'e tepki gösteren Akkaya, "Şimdi beni geçmişimden vurmaya kalkma. Klibinde oynayacaksan bu kadın şimdiye kadar hangi işlere imza atmış buna bakarsın. Kimseyi geçmişiyle vurmaya kalkma" dedi.

"SANA BELDEN AŞAĞI ÇOK İYİ VURURUM"

Canlı yayında öfkelenen Mehmet Ali Erbil, "Sana belden aşağı çok iyi vururum ben. Sen çok iyi biliyorsun. Çıldır orada çıldır" deyince Akkaya öfkeden deliye döndü. Sinirden elindeki kalemi fırlatan Akkaya, "Sen bana belden aşağı vuramazsın. Neyi biliyorum söyle. Bir şey söyleyeceksen adam gibi söyleyeceksin" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar