Mehmet Ali Çelebi ile Melih Gökçek birbirine girdi: FETÖ taktiklerine...

Mehmet Ali Çelebi ile Melih Gökçek birbirine girdi: FETÖ taktiklerine...
TSK'da Teğmen olduğu dönemde FETÖ kumpası ile Ergenekon davasında yargılanan CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Melih Gökçek'in "FETÖ'cüler kesinlikle PM'den seni sildirir" yorumuna, "Melih bey Fetö taktiklerine pek hakim" diye yanıt verdi.

HABER MERKEZİ-GÜNBOYU

CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Ergenekon kumpas davasında yargılandığı görüntüleri Twitter'da "Fetöcü Zekeriya Öz, Mannheim’da bir restoranda “Utanmadan geziyorsun” denilerek yumruklanmış. Ali Tatar’ın, Kuddusi Okkır’ın, Türkan Saylanların kanına giren bu Fetöcülerin yüzlerine mahkemede söylemiştim: Kimse size ölümde bile yoldaş olmayacak!" ifadeleriyle paylaştı.

Çelebi'nin bu paylaşımını AKP'nin görevden alınan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski Başkanı Melih Gökçek ise "Dikkat et Kılıçdaroğlu bu twitinden dolayı seni partiden atmasın. Bak yakında CHP kurultayı var. Şimdiden söyleyeyim fetocular kesinlikle PM'den seni sildirir" notu ile alıntıladı.

'FETÖ TAKTİKLERİNE PEK HAKİM'

Gökçek'in bu paylaşımına Çelebi, "Melih bey Fetö taktiklerine pek hakim. Parsel parsel satışlardan, Türkçe olimpiyatlarından gelen derin bir bilgi. Sahi seni neden kapı önüne koydular?" ifadeleriyle yanıt verdi.

İşte o paylaşımlar:

1-197.jpg2-184.jpg3-109.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar