Meghan'ın paylaşımı sevenlerini heyecanlandırdı

Meghan'ın paylaşımı sevenlerini heyecanlandırdı
Meghan Markle, katıldığı televizyon programında iki yaşındaki oğlu Archie'nin tavukları beslerken çekilmiş yeni bir fotoğrafını paylaştı.

Eşi Prens Harry ve çocuklarıyla birlikte Kaliforniya'da bulunan 19 milyon dolarlık malikanesinde hayatını devam ettiren Meghan Markle, katıldığı Ellen Degeneres adlı sohbet programında iki yaşındaki oğlunun yeni bir fotoğrafını paylaştı.

İngiltere'deki saray yaşantılarını bırakarak Amerika'da yaşamaya başlayan Meghan ve Harry özel hayatlarıyla merak edilmeye devam ediyor. Meghan katıldığı televizyon programında yaptığı paylaşımla sevenlerini heyecanlandırdı. İki yaşındaki oğlu Archie'nin bir fotoğrafını programda paylaşan genç kadın böylelikle oğlunun yeni bir karesini, Sussex Dükü ve Düşesi'nin Mayıs ayında ikinci doğum günü için bir fotoğraf yayınlamasından bu yana ilk kez göstermiş oldu. 

meghan-ic.jpg

Meghan ayrıca Archie'nin henüz beş aylık olan kardeşi Lilibet'e 'ağabey olmayı sevdiğini' söyledi. 

Harry ve Meghan, Haziran ayında Santa Barbara'da doğan ve Kraliçe veya kraliyet ailesinin herhangi bir üyesiyle henüz tanışmamış olan kızlarının herhangi bir fotoğrafını henüz yayınlamadı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar