Meghan ve Harry, saatler içinde servet kazandı!

Meghan ve Harry, saatler içinde servet kazandı!
Kraliyet Ailesi'nden ayrılarak gündeme bomba gibi düşen Meghan Markle ile Prens Harry, katıldığı bir panel için yaklaşık 1 milyon dolar kazandığı öne sürüldü.

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılma kararı alarak bütün dünyayı şaşkına çeviren Sussex Dükü Prens Harry ile Meghan Markle, katıldıkları bir panelden 1 milyon dolar aldığı iddia edildi.

Kraliyet ailesinden ayrılma nedenlerinin arasında “Daha çok para kazanmak” ve “Özgürlük hissi” olduğu daha önce de açıklanmıştı.

The Times'in gazete ve bazı kaynaklara dayandırdığı haberde, Harry’nin kısa bir süre önce ABD’nin Florida eyaletindeki Miami kentinde bir konuşmaya katıldığı ve bu etkinlik dolayısıyla ciddi bir para kazandığı iddia edildi.

1 MİLYON DOLAR KAZANDILAR

ABD’nin en büyük banka grubu olan JP Morgan’ın sponsorluğunda geçen hafta gerçekleşen bir yatırım zirvesine katılan Harry ve Meghan’ın 425 bankacı ve ünlü simalarla konuşması karşılığında 1 milyon dolar kazandığı öne sürüldü.

Gazete, henüz Sussex ailesinden bu yönde bir doğrulama gelmediğini belirtirken Sussex Düklüğünden önce Prens unvanını kullanan Harry’nin, annesi Galler Prensesi Diana’nın ölümünden sonra yaşadıkları, kraliyet ailesinden ayrılma sürecini ve Meghan Markle’ın ise eşine olan aşkını anlattığı belirtildi.

HAKSIZ KAZANÇ SAĞLIYOR

Öte yandan gelecek ay Westminster Abbey’de düzenlenecek resmi törende Kraliçe Elizabeth’in torununu da çağırdığı belirtildi. Kraliyet ailesinden tamamen kopmadan önce Harry, Meghan ve çiftin çocuğu Archie’nin de Londra’da aileye son bir kez daha katılacağı açıklandı. İngiliz basını, şimdiden para kazanmaya başladığı iddia edilen çiftin buna rağmen kraliyet görevini yerine getirmesine tepki gösterdi. Bazı İngilizler sosyal medyada Harry ve Meghan’ın haksız kazanç sağladığını ve İngilizlerin vergilerinden toplanan paranın boşuna harcandığını öne sürdü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar