Meghan Markle’ın yeni projesi ortaya çıktı!

Meghan Markle’ın yeni projesi ortaya çıktı!
Eşi Prens Harry ile İngiliz kraliyet ailesinden ayrılmasıyla gündemden düşmeyen Meghan Markle'ın ikinci evliliklerin ele alındığı bir TV programında yer alacağı ortaya çıktı.

Prens Harry ile evlendikten sonra Sussex Düşesi olan Meghan Markle’ın kraliyet ailesinden ayrılmasının ardından yeni bir gelişme yaşandı. Harry ile birlikte kraliyet ailesindeki bütün sorumluluklarını bırakan Markle’ın oyunculuk kariyerine geri döneceği açıklandı.

PROGRAMIN KONUSU 'İKİNCİ EVLİLİKLER'

ABD’nin çok okunan tabloid gazetelerinden New York Post’a konuşan kaynaklar, 38 yaşındaki Markle’ın Kanada’da yayınlanan bir TV programında yer alacağını öne sürdü. Markle’ın Toronto’da yaşayan düğün stilisti Jessica Mulroney ile birlikte bir program yapacağı iddia edilirken, bu programın konusunun “ikinci evlilikler” olacağı belirtildi.

10 ÇİFTE İKİNCİ KEZ DÜĞÜN

“I Do, Redo” isimli 10 bölümlük televizyon programında, ilk düğünleri çok kötü geçen 10 çifte ikinci kez düğün organizasyonu yapılacak. Daha önce bir kez boşanan Markle’ın bu programla para alıp almayacağı henüz bilinmiyor. Kanada’daki oyuncular sendikasına göre konuk oyuncular bir TV programında rol aldığında günlük 588 dolar yevmiye almaya hak kazanıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar