Meghan Markle'a benzerliği ile dikkat çekti, görenler gözlerine inanamadı!

Meghan Markle'a benzerliği ile dikkat çekti, görenler gözlerine inanamadı!
ABD'de yaşayan 2 çocuk annesi Akeisha Land, Kraliyet'in asi gelini Meghan Markle'a olan benzerliğiyle dikkat çekti.

Kraliyet'in asi gelini olarak tanınan Meghan Markle'ın ikizi ABD'de ortaya çıktı.

2 ve 6 yaşındaki çocuklarının fotoğraflarını paylaşmak için bir Instagram sayfası açan Akeisha Land, Meghan Markle'a olan benzerliği görenleri hayrete düşürdü.

ABD'nin Missouri eyaletinde yaşayan 2 çocuk annesi Akeisha Land, bu hafta 2 yaşındaki kızı Greyson ile bir fotoğraf paylaşarak Meghan'ın hayranlarını şok etti.

TAKİPÇİLERİ İNANAMADI

39 yaşındaki Akeisha Land'ın kızıyla birlikte paylaştığı bu fotoğraf 13 bin beğeni aldı ve takipçileri 13.000 beğeni aldı ve takipçileri bu benzerliğe inanamadı.

Akeisha, 38 yaşındaki Meghan Markle'a benzerliği yüzünden sokakta, markette, metroda düzenli olarak durdurulduğunu söyledi.

Akeisha, insanların yanına gelip, "Kimse sana Meghan'a benzediğini söyledi mi?", "Sen o musun!", "Aman tanrım ikizi gibisin" gibi tepkiler veriyor.

BU DURUMU SIKÇA YAŞIYOR

Akeisha, bu duruma öyle alışmış ki, yanına gelenler cümlesini bitirmeden önce kıkırdarmaya başlıyormuş. Özellikle son zamanlarda yani saçını fönlediğinden beri bu durumun sıkça yaşandığını söyledi.

Bu duruma Akeisha, "Yakın arkadaşlarım ve ailem bile ona benzediğimi söylüyor! Bu benzerliği muhteşem bir övgü olarak görüyorum" dedi.

Akeisha, durumun komik olduğunu döylüyor ve, "Meghan Markle herhangi bir etkinliğe gitmek istemezse onun için dublörlük yapabilirim" diyip kahkahalara boğuluyor.

İşte Akeisha'ya gelen o yorumlar: "Aman tanrım, bir saniye için Meghan Markle olduğunu sanıyordum.", "Ne güzel bir çocuğun var ve sen kesinlikle Megan Markle ile ikizsin"

kraliyet-in-asi-gelini-meghan-markle-in-ikizi-717041-608-21-b-001.jpgkraliyet-in-asi-gelini-meghan-markle-in-ikizi-717041-7961-12-b.jpgkraliyet-in-asi-gelini-meghan-markle-in-ikizi-717041-2202-22-b.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar