Meghan Markle ve Prens Harry'nin son görevinde gerginlik

Meghan Markle ve Prens Harry'nin son görevinde gerginlik
Kraliyet ailesinden ayrılma kararı alan Meghan Markle ve Prens Harry'nin son kraliyet görevinde gergin anlar yaşandı.

İngiltere Prensi Harry ve eşi Megan Markle, Kraliyet ailesi mensupluğundan ayrılma kararı almaları ile çok konuşulmuştu. 

Meghan Markle ve Prens Harry'nin katıldığı son kraliyet görevlerinde gergin anlar kimselerin gözünden kaçmadı. Aileden herkes Kraliçe'nin yanında yer alırken Meghan Markle ve Prens Harry arka sıralarında yer aldı.  

Geçtiğimiz aylarda İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılmalarıyla gündeme oturan Sussex çifti Meghan Markle ve Prens Harry, kraliyetteki son görevlerini yerini getirmek için İngiltere’de Commonwealth Day, yani İngiliz Milletler Milletler Topluluğu'nun yıllık kutlamasına katıldılar.  

prens-hary.jpg

TANSİYON YUKARI ÇIKTI 

Fakat son görevde tansiyon yükseldi. Kraliçe Elizabeth, Meghan Markle ve Prens Harry'i resmen görmemezlikten geldi. Sussex çifti, Westminster Manastırı’nda yapılan törende VIP (Çok Önemli Kişi) sırasına dahil edilmedi.  

En önde Kraliçe’nin yanında Prens Charles ile eşi Camilla ve Prens William ile Kate Middleton yer aldı. Kraliyetten ayrılıp Kanada’ya yerleşme kararı alan Meghan ve Harry çiftine kraliyet ailesi ile aynı protokol sırasında yer verilmedi. 

İkiliye, manastır içinde başka bir yer bulmaları söylenirken William ile Kate ana kraliyet kadrosunda yer aldı. Bu durum karşısındaki gerilim yüzlere de yansıdı. 

arka-siralar.jpg

MORALİNİN BOZUK OLDUĞU GÖZLENDİ 

Etkinlik boyunca çekilen fotoğraflarda Prens Harry'nin moralinin bozuk olduğu ve üzgün olduğu gözlemlendi. Hatta Harry'nin gerginliği yüzüne dahi yansıdı.   Prens William'ın kardeşi Prens Harry'nin yüzüne dahi bakmadığı da iddia edildi. Kardeşler, çok fazla konuşmamak için resmen çaba harcadı.   Kate Middleton’ın da arka sıradaki Harry ve Meghan’a soğuk bir şekilde selam verdiği vurgulandı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar