Megastar Tarkan, ihtiyaç sahibi çocuklara böyle yardım etti!

Megastar Tarkan, ihtiyaç sahibi çocuklara böyle yardım etti!
Megastar Tarkan, kızı Liya'nın fazla gelen oyuncak ve kıyafetlerini ihtiyaç sahibi çocuklara göndermek için depo kiraladı.

Megastar Tarkan, yardıma muhtaç çocuklar için harekete geçti. Pınar Teveoğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren Tarkan, kızı Liya'nın oyuncukları için Maltepe ve Pendik'te iki ayrı büyük depo kiraladığı öğrenildi.

Megastar Tarkan 2018'de kucağına aldığı kızı Liya'nın fazla gelen oyuncaklarını güzel bir şekilde değerlendirmeye karar verdi.

YARDIMA MUHTAÇ ÇOCUKLARA GÖNDERDİ

Tarkan, 1.5 yaşındaki kızı Liya Tevetoğlu'na gelen hediyeleri, ona aldığı eşya ve oyuncukları yardıma muhtaç çocuklara gönderdi. 

Milliyet'in haberine göre, Megastar'ın evinde yer kapladığı için İstanbul'un Maltepe ve Pendik ilçesinde iki ayrı büyük depo kiraladığı ortaya çıktı.

HEDİYELERİN YANINDA KIYAFET DE ALDI

Tarkan'ın, çocuklarla özel ilgilenen vakıflarla iletişime geçtikten sonra, ihtiyacı olan minikler belirlendikten sonra depoda tutulan hediyeleri adreslerine gönderdiği öğrenildi. Megastar, onlar için kıyafet ve hediyeler alarak, şehir dışındaki miniklere ulaştırdığı da konuşulanlar arasında.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar