Medya ödüllerinde Sedat Peker izi

Medya ödüllerinde Sedat Peker izi
Anadolu Yayıncılar Derneği isimli kuruluşun düzenlediği “6. Anadolu Medya Ödülleri”nde daha önce ödül vereceği açıklanan bazı isimlere ödül verilmedi. Ödülü geri çekilenler arasında ise Sedat Peker detayı dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Anadolu Yayıncılar Derneği isimli kuruluşun düzenlediği “6. Anadolu Medya Ödülleri” programına katıldı. Erdoğan etkinlikte ödüllerin sahiplerini açıkladı. Ödüllerin tamamının ise iktidara yakın medya organları ve yandaş isimlere gitmesi ise tepki çekti.

Yeniçağ'da yer alan habere göre, ödül listesinde ise dikkat çeken değişiklikler oldu. 23 Ağustos’ta ödüllerin kime verileceğine dair yayınlanan listede “Yılın Erkek Haber Spikeri: Veyis Ateş (HaberTürk), Yılın Kadın Haber Spikeri: Ece Üner (Show TV), Yılın Medya İnternet Sitesi: Gazeteciler.com” isimleri yer alıyordu.

Ancak Sedat Peker’in ifşalarıyla gündeme gelen Veyis Ateş’in ve Hadi Özışık’ın sahibi olduğu gazeteciler.com adlı internet sitesinin ödülleri verilmedi.

Show Ana Haber Bülteni’nden ayrılarak Kanal D’de de yayınlanan “Ece Üner İle Susma” adlı programı sunan Ece Üner’e de ödül verilmedi.

Anadolu Yayıncılar Derneği’nin sitesi tarafından 23 Ağustos’ta yayınlanan liste şöyle:

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar