Meclis'te korona virüs alarmı: Katta görev yapan tüm personele test yapıldı

Meclis'te korona virüs alarmı: Katta görev yapan tüm personele test yapıldı
TBMM'de, Meclis Genel Sekreterliği'nin bulunduğu katta, bir personelde korona virüs tespit edildi. Katta görev yapan personele test yapıldığı öğrenilirken Genel Sekreterlik katı AKP grubunun hemen altında yer alıyor.

Korona virüs salgını dolayısıyla çalışmalarına ara vererek 2 Haziran'da tekrar çalışmaya başlayan TBMM'de bir personelde korona virüs çıktı. Personelin Genel Sekreterliği'nin bulunduğu katta görevli olduğu belirtildi.  Katta görev yapan personele test yapıldığı öğrenildi. 

TBMM ana bina içerisinde yer alan Genel Sekreterlik katı AKP grubunun hemen altında yer alıyor. Genel Sekreterlik katı TBMM içerisinde ana güzergah olarak kullanılan bir konumda olduğu için pek çok milletvekilli de bu katı kullanarak Genel Kurul çalışmalarına katılıyor.

Konuyla ilgili Meclis Başkanlığı'dan da açıklama geldi. Açıklamada, şöyle denildi:

"TBMM Genel Sekreterliğinde bir çalışanın geçtiğimiz hafta koronavirüs testi pozitif çıkmış ve söz konusu personel Cuma gününden bu yana işe gelmemektedir. Ancak temas edenlerin de şüphe oluşturmaması açısından personel değişimi yapılmış Genel Sekreterliğin karantinaya alınması gibi bir durum söz konusu değildir."

TBMM ana bina içerisinde yer alan Genel Sekreterlik katı AK Parti grubunun hemen altında yer alıyor. Genel Sekreterlik katı TBMM içerisinde ana güzergah olarak kullanılan bir konumda olduğu için pek çok milletvekilli de bu katı kullanarak Genel Kurul çalışmalarına katılıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar