Meclis Başkanı Şentop açıklamalarda bulundu

Meclis Başkanı Şentop açıklamalarda bulundu
Kısa bir süre önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştüğünü söyleyen Meclis Başkanı Şentop, gazetecilere gündeme dair konular hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Şentop'tan 'Mafyadan para alan siyasetçi' açıklaması

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, para alan siyasetçi hakkındaki Bakan Soylu ile gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin, "Soylu'nun bahsettiği isim halihazırda vekil değil" ifadelerini kullandı. Şentop, kendisine paylaşılan bir isim olmadığını da söyledi.

Şentop'un açıklamaları:

Meclis Başkanı, HDP binasına gerçekleştirilen saldırıyla ilgili olarak "Provokasyonlara karşı hepimizin dikkatli olmamız gerektiğini ifade etmek isterim" ifadelerini kullandı.

Şentop, gazetecilerin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile gerçekleştirdiği görüşmeye dair sorularına ise...

"Dünkü görüşmeyle ilgili olarak, malumunuz, bir siyasetçinin para aldığına dair açıklama olmuştu. Ben 27 Mayıs'ta bir mektup yazdım.

Milletvekillerimizin kendilerini töhmet altında hissettiklerini, bu konuyla ilgili bilgi ve belgelerin ilgili mercilere, başkanlığımıza verilmesini talep etmiştim. Dün sayın Bakanımız ziyaret etti, mektubumuza cevaben yazılı olarak cevabını da getirdi. Kastettiği isim, TBMM'de milletvekili olan bir kişi değil" yanıtını verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar