Masumlar Apartmanı'nın Rüya'sı Melisa Şenolsun sosyal medyayı salladı

Masumlar Apartmanı'nın Rüya'sı Melisa Şenolsun sosyal medyayı salladı
Diziye yeni gelen Rüya karakteriyle Melisa Şenolsun büyük beğeni topladı.

 

İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Masumlar Apartmanı yeni sezonun ilk bölümünü izleyicilerine sundu. Sezon  finaliyle diziden ayrılan Farah Zeynep Abdullah'ın yerine gelen Melisa Şenolsun'un canlandırdığı Rüya karakteri dizinin 38. bölümüne damga vurdu. İnci'nin ölümünden sonra büyük çöküş yaşayan Han'ın değişimi ise izleyiciyi şaşkınlığa uğrattı.. Han'ın karşısına çıkan Rüya'nın ne yapacağı ise merak konusu oldu.

Masumlar Apartmanı 8 Haziran Salı akşamı ekrana gelen 37. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayeyi anlatan Masumlar Apartmanı'nın merakla beklenen 2. sezonuyla seyirci karşısına çıktı. Masumlar Apartmanı'nın 38. yeni bölümü 14 Eylül Salı akşamı TRT 1'de yayınlandı.

Sezon finalinde İnci karakteri geçirdiği trafik kazası sonucu ölmüş ve Farah Zeynep Abdullah diziden ayrılmıştı. Masumlar Apartmanı'na yeni sezonda ise ünlü oyuncu Melisa Şenolsun katıldı.
Şenolsun, dizide Han'ın kaderini değiştirecek olan Rüya karakterini canlandırmaya başladı.
Han ve Rüya'nın yolları bir otelde kesişti. Aynı zamanda Esra'nın da kuzeni olan Rüya'nın final sahnesinde ise Han ve ailesinin yaşadığı apartmana taşındığı görüldü.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Masumlar Apartmanı dizisi ve Melisa Şenolsun sosyal medyada da gündem oldu. İşte Twitter'da öne çıkan paylaşımlardan bazıları:

ekran-alintisi-1-013.jpgekran-alintisi-5.jpgekran-alintisi-3.jpgekran-alintisi-2-007.jpg

(MYNET)

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar