Masumlar Apartmanı’nın Neriman’ı Gizem Katmer evlendi

Masumlar Apartmanı’nın Neriman’ı Gizem Katmer evlendi
TRT ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı 'Neriman' karakteriyle ekrana gelen Gizem Katmer, bir süredir birlikte olduğu sanat yönetmeni sevgilisiyle hayatını birleştirdi.

Başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar''ın paylaştığı ve geçtiğimiz haftalarda final yapan ''Masumlar Apartmanı'' dizisinde rol alan genç oyuncu Gizem Katmer, bir süredir sanat yönetmeni Güçlü Aydoğdu ile aşk yaşıyordu.

Geçtiğimiz ay aile arasında yapılan bir tören ile nişanlanan ünlü çiftten Katmer, bu özel gününden fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

27 yaşındaki oyuncunun paylaşımlarına, rol arkadaşları Merve Dizdar ve Ezgi Mola da yorum yapmayı ihmal etmemişti.

Gizem Katmer ile Güçlü Aydoğdu, dün aileleri ve arkadaşlarının katıldığı törenle evlendi. Mutluluğa ''evet'' diyen çiftin düğününden ilk kare Katmer''in ''Masumlar Apartmanı''nda ''Safiye'' karakteriyle ablasını canlandıran Ezgi Mola''dan geldi.

Gizem Katmer, daha önce verdiği bir röportajda, ''Masumlar Apartmanı'' dizisinde en zorlandığı sahnenin küvet sahnesi olduğunu belirtmiş, "Zorlandığım sahneler, bana daha fazla keyif veriyor" demişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar