MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı belli oldu

MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı belli oldu
Rekabetin iyice arttığı MasterChef'in 134'üncü bölümünde, yeni haftanın ilk takım oyunu oynandı.

Haftanın ilk eleme adayı belli oldu

Takım oyununda konsept yaratıcılık oldu. Finale kadar gitmek isteyen sekiz yarışmacı, verilen ürünlerle en lezzetli tatlıları yapabilmek için mücadele etti.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliği yaptığı gecede; şefler; ikili ürünler verdi. Bunlar; nar-zencefil, patlıcan-çikolata, acı biber-ananas ve son olarak pancar-bal oldu. Ardından çekilen kurada; Eren-Mert, Tahsin-Araz, Sergen-Burcu, Dilara-Hasan eşleşti.

TAKIM DÜELLOSU YAPILDI 

En iyi tatlıyı yapabilmek için mücadele eden yarışmacılardan Eren ile Mert, pancar ve balı kullandı. Tahsin-Araz, acı biber ve ananasla çalışırken; Burcu ve Sergen ise patlıcan ile çikolatayı kullandı. Nar ve zencefille çalışan ikili de Hasan ve Dilara oldu.
Süre sonunda şefler, sırayla düellolarda kazananları belirledi. Şeflerin tadımı ile en lezzetli tatlı tabaklarını yapan kırmızı takım, 4-0 skorla dokunulmazlığı kazandı.

KAYBEDEN TAKIM BİR KEZ DAHA MUTFAĞA GİRDİ 

Bunun üzerine kaybeden mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. Jüri üyeleri; yarışmacılardan, moringa bitkisi ile kırk dakika içinde yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi.

Bitkinin toz halini, kökünü ve yeşil yapraklarını kullanan yarışmacılar, yaratıcılıklarını konuşturdu. Tadım sonrası gecenin en iyi yemeğini yapan Araz, bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

ELEME POTASINA GİDEN YARIŞMACI 

Sonrasında oylamaya giden mavi takım yarışmacıları, geçen hafta olduğu gibi birer oy kullandı. Dört kişiden üçünün oyunu alan Mert, haftanın ilk eleme adayı oldu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar