MasterChef'te gergin anlar!

MasterChef'te gergin anlar!
Jüri üyeliğini Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun üstlendiği MasterChef Türkiye, 5 Ekim Salı akşamı 84'üncü bölümüyle ekranlara geldi. Haftanın ilk takım oyununun oynandığı gecede; kaybeden kırmızı takımdan iki kişi eleme potasına gitti. MasterChef 2021'de eleme adayı olan yarışmacı duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına boğuldu.

MasterChef Türkiye'nin 5 Ekim Salı akşamı yayınlanan yeni bölümünde ilk takım oyunu oynandı. Oyun öncesinde iki takımın yarışmacıları, düellodaki rakibini ve yapacağı mantı çeşidini belirlendi.
Yarışmacılar, düelloda sekiz çeşit mantı yaparak yarıştı. Şeflerin tadımları sonrasında ise mavi takım 5-3'lük skorla dokunulmazlık oyununu kazanan taraf oldu. Bireysel dokunulmazlık oynamak için bir kez daha tezgah başına geçen kırmızı takımda Azize'den oyun öncesi arkadaşlarına sitem geldi.

m1-029.jpg

Oyunu kaybederse potaya gideceğini bildiğini söyleyen yarışmacı, "Arkada zorluk derecesine göre isim yazacaklarını söylüyorlar. O yüzden elimden geleni yapacağım. Potaya gitmek istemiyorum" dedi.

m2-025.jpg

Konuyla ilgili konuşan Tahsin ve Burcu'nun ardından tekrar söz alan Azize, "Burada belirli dostluklarda var. Öyle olunca o isimler potaya gitmiyor. Mesela Pelin ve ben olsak. Burcu eminim Pelin'i değil beni yazar" ifadelerini kullandı. Burcu ise bunun böyle olmadığını dile getirdi.

m3-016.jpg

Tüm bunların ardından yarışmacılara; yaratıcı bir yemek yapmaları için ana ürün olarak ananas verildi. Süre sonunda şefler, kritik tadımı yaptı. Gecenin en başarılı isimleri Tahsin, Dilara ve Pelin oldu.

m4-008.jpg

Şefler, gecenin en iyi tabağını çıkaran ve bireysel dokunulmazlığı kazananın Dilara olduğunu açıkladı. Potaya doğrudan bir isim yollayan Dilara, arkadaşlarına danıştı. Bunun üzerine el kaldıran Tahsin, haftanın ilk eleme adayı oldu.

m5-002.jpg

İkinci eleme adayını belirlemek için konseye giden kırmızı takımda en çok adı yazılan Azize oldu. Yarışmacı, "Yemeklerden değil insanlardan yoruldum. O yorgunluk beni çok düşürüyor" dedi.

m9.jpg

"Burada dürüstlük diyorlar ya. Bir gün gerçekten çok ciddiyim. Arkadaki tavırları, konuşmalarınızın zerresini burada gösterin alnınızdan öperim sizi.

m8.jpg

Psikoloji çok önemli, o çökünce ilerleyemiyorsun" dedi ve gözyaşlarına boğuldu.

m9.jpg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar