MasterChef'te elenen isim belli oldu

MasterChef'te elenen isim belli oldu
TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, 5 Eylül Pazar akşamı 58'inci bölümüyle ekranlara geldi. Eleme heyecanının yaşandığı son bölümde hayallerine veda eden isim belli oldu.

Son oyunun ardından; kırmızı takımdan eleme potasına giren isimler ise Emre, Fatma, Safanur, Hamza oldu. Altı kişilik ilk eleme etabında yarışmacılar ana ürünü ceviz olan yemekler yaparak en iyi tabakları çıkarmaya çalıştı ve bu turdan sırasıyla Emre, Safanur ve Dilara çıkarak elenmekten kurtuldu.

MEHMET ŞEF'İN İMZA YEMEĞİNİ YAPTILAR 
 

Yaratıcılık turunun ardından Hamza, Hasan ve Fatma arasında eleme oyunu oynandı. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Şef, yarışmacılardan Mehmet Yalçınkaya'nın "Armudiye" isimli imza yemeğini yapmasını istedi. Yemekleri tadan şefler, Mehmet Şef'in tabağına en yakın Hasan'ın yemeğini buldu. Bunun ardından Hamza ve Fatma son ikiye kaldı. Jüri üyeleri, elenen ismi açıkladı. MasterChef'ten bu hafta veda eden yarışmacı 38 yaşındaki altı çocuk annesi Fatma oldu.

ANA KADROYA GİREN İLK İSİMDİ 

MasterChef'ten elenen Fatma, duygularını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Fatma, MasterChef 2021'de ana kadroya girmeyi başaran ilk yarışmacı olmuştu.


 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar