MasterChef'te Burcu ve Dilara arasında sular durulmuyor!

MasterChef'te Burcu ve Dilara arasında sular durulmuyor!
Tüm hızıyla devam eden MasterChef Türkiye'de haftanın ikinci takım oyununun oynandığı gecede; Burcu ve Dilara arasında tansiyon bir kez daha yükseldi. Son sekiz yarışmacı arasında yer alan ikiliye Mehmet Yalçınkaya müdahale etti.

Oyun öncesi söz alan Burcu, "Takımında yenilecek arkadaşım yok. Bazı arkadaşlar durumu yanlış anlamış, biz tabak koyamayacak şeflermişiz. Bunu bir kişi söyledi, takımdaki diğer kişileri tenzih ediyorum" dedi ve bu kişinin Dilara olduğunu söyledi.

"BENİM HABERİM YOK" 
Bunun üzerine konuşan Dilara, "Benim neden haberim yok bu cümleden? Şefim ben böyle bir cümle kurmadım. Takımlar kurulduğunda da 'iki takımda güçlü, kazanabilir' dedim. Ama Burcu'nun bana söylediği cümleyi size söyleyebilirim. Benim buradaki varlığım Burcu'yu taklit ederek olmuş, yaptığım tabaklar onunkilerin yarısı bile değilmiş. 'Ben senden daha iyiyim' deyince ben de 'Demek ki değilmişsin, sen de yenildin' dedim" şeklinde konuştu.

Dilara, "Ben bu yarışmaya kimseyi taklit ederek gelmedim. Eve gittiğimde sürekli çalışıyorum. Hiçbir başarımı kimseye mal etmem" ifadelerini kullandı.

"ONUN SEVİYESİNE İNMEM" 
Burcu da cevap olarak, şu sözleri söyledi:

"Söyleyecek çok şey var ama onun seviyesine inemeyeceğim. Benim çeyreğim olamaz çünkü o potada ben yoktum. Kendisini rakip görmüyorum çünkü takdir ediliyorsam değil, taklit ediliyorsam başarmışımdır. Ben buradan giderken bana el sallayacağını bile söyledi. Ben buralara girmiyorum. Bir cümle söylüyorum iki gün sonra aynısını söylüyor. Onun gerçek olmadığını bildiğim için onunla yarışmıyorum."

"YUKARIYA ÇIKAMAZSIN BURCU" 

Dilara, Burcu'nun "Söyleyecek çok şey var ama onun seviyesine inemeyeceğim" sözlerine, "Yukarıya inemezsin Burcu" yanıtını verdi. Bunun üzerine Mehmet Şef olaya müdahale etti ve şöyle konuştu:

MEHMET ŞEF MÜDAHALE ETTİ 

"Tamam arkadaşlar, bu konuyu kapatıyorum. Bizim algılamakta zorlandığımız bir tartışma var aranızda, biz bunun devam etmesini istemiyoruz. Burada bütün yarışmacılar tabağını getirir, biz değerlendiririz ve hakkını veririz. Onun dışında buradaki bütün tartışmalar gereksizdir. Biz yemeğe oy veririz, konuyu kapatıyoruz."

"RAKİP GÖRMÜYORUM"

Burcu ve Dilara, birkaç gün önce de birbirine girmişti. Kaptanlık oyunu sonrası açıklama yapan Burcu, Dilara'nın kendisini dokunulmazlık kazandığı zaman tebrik etmediğini söylemişti.

Sözlerine devam eden Burcu, Dilara'yı rakip görmediğini ve onu kaptan seçmeyeceğini belirtmiş ve ardından "Benden ona bir abla tavsiyesi, 'hırs güzel bir şeydir ama bunu azimle törpülemek gerekir. Yoksa hırs başarının önüne geçer" diye konuşmuştu.

"BANA LAF ATTIN, SES ÇIKARMADIM"

Burcu'ya cevap veren Dilara ise "Beni rakip görüp görmemen umrumda bile değil. Senin abla tavsiyelerine ihtiyacım yok. Senin bu yaşında neler yaptığını, neler konuştuğunu hepsini tek tek biliyorum. İnsanların arkasında konuşup, yüzlerine gülüyorsun. Sabahtan beri yan tezgahımda 'şeytanlar etrafımda, şeytanların nazarı değdi' dedin. Bana laf atıp duruyorsun, sesimi çıkarmıyorum" demişti.

"SEN ŞEYTAN DEĞİLSİN DİLARA, YILANSIN"
Bunun üzerine çok sinirlenen Burcu, "Sen şeytan değilsin Dilara, sen bir yılansın" deyince şefler, tartışmaya müdahale etti. Somer Şef, "Arkadaşlar lütfen birbirinize daha sonra pişman olacağınız şeyler söylemeyin. Laflarımıza dikkat edelim" ifadelerini kullanmıştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar