Marmaris'te orman yangını

Marmaris'te orman yangını
Gelen son dakika haberine göre Muğla'nın Marmaris ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangının yerleşim yerlerini tehdit ettiği belirtildi.

Amutalan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Türkiye'de son 24 saatte çok sayıda şehirde yangın çıktı. Çoğu orman yangını olmak üzere, Antalya, Adana, Mersin, Osmaniye ve Kayseri'de çıkan yangınların bir bölümü kontrol altına alınırken, bazı yerlerde yangınlar devam ediyor.

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki ormanlık alanda da yangın çıktı.Amutalan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

marmariste-korkutan-orman-yangini-alevler-yerlesim-yerine-100-metre-kadar-yaklasti-ek-fotograflar-2385-dhaphoto4.jpg78c81b0a499a18232847e86afc4831d5.jpgmarmariste-korkutan-orman-yangini-alevler-yerlesim-yerine-100-metre-kadar-yaklasti-ek-fotograflar-2385-dhaphoto2.jpgmarmariste-korkutan-orman-yangini-alevler-yerlesim-yerine-100-metre-kadar-yaklasti-ek-fotograflar-2385-dhaphoto1.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar