Marmaris'te kız kardeşine kızan sürücü herkesin canını tehlikeye attı

Marmaris'te kız kardeşine kızan sürücü herkesin canını tehlikeye attı
Muğla’nın Marmaris ilçesinde kardeşine kızan bir kişi aracını yaktı. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında hafif ticari araç kullanılamaz hale gelirken, aracın yanma anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Marmaris’te bugün kardeşine kızan bir kişi, kendi aracını ateşe verdi. Kentin ortasında aracını yakan öfkeli kişi hem kendisinin hem de onlarca kişinin canını tehlikeye attı.

Marmaris'te yaşayan H.K. isimli bir kişi iddiaya göre kardeşi ile tartıştı. Kavga sırasında sinirlenen H.K. aracı ile akaryakıt istasyonuna geldi. H.K. ilçede bulunan Ulusal Egemenlik Bulvarı üzerindeki bir akaryakıt istasyonundan akaryakıt aldıktan sonra cadde üzerine aracını park etti. Tartışma nedeniyle öfkesi dinmeyen H.K. daha sonra aracını ateşe verdi. Araçtan çıkan alevleri gören vatandaşlar itfaiyeyi aradı.

Kısa sürede olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi Marmaris İtfaiye Grup Amirliği ekipleri yanan aracı söndürdü. Ancak benzin dökülerek ateşe verilen araç hurdaya döndü. Araç, çekici yardımı ile caddeden alınıp otoparka götürülürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar