Maradona'dan geriye kalan servet miras kavgasını başlattı

Maradona'dan geriye kalan servet miras kavgasını başlattı
Maradona'dan geriye kalan mülk, krize neden oldu. Arjantinlinin çocukları olduğunu iddia eden iki kişi, DNA testi için mezarın açılmasını istedi.

Maradona ailesinin miras kavgası

25 Kasım'da hayatını kaybeden Armando Diego Maradona'nın çocukları, Arjantinli efsaneden geriye kalan mirastan pay almak için türlü yollara başvuruyor.

VASİYETİ BULUNUYOR MU?
Maradona'nın mal varlığının dağıtımı için vasiyetinin olup olmadığı gündeme gelirken; Arjantinlinin avukatı yaptığı açıklamada, Maradona'nın güncel bir vasiyetinin olmadığını söyledi. Arjantin basınında çıkan haberlere göre Maradona, 2012 yılında bir vasiyet hazırlamış ancak bu vasiyeti 2016 yılında yırtıp atmış.

BABALIK İDDİALARI
Arjantinli hukukçular ve gazeteciler miras paylaşımının çok kolay olmayacağı görüşünde. Aile içi anlaşmazlıklar, DNA testleri ve henüz kanıtlanmamış babalık iddiaları olayın iyice uzamasına neden oldu.

DNA TESTİ 
Arjantin basınında yer alan haberlerde vesayet sorununun çözülmesi için gereken şey, hak iddia eden çocuklara DNA testi yapılması.

MEZARIN AÇILMASI İÇİN BAŞVURU
Farklı annelerden Maradona'nın çocukları olduklarını iddia eden 19 yaşındaki Santiago Lara ve 23 yaşındaki Magali Gil'in, DNA testi yapılması için efsane futbolcunun mezarının açılması yönünde başvuru yaptığı belirtildi.

4 KIZ KARDEŞİ BULUNUYOR
Resmen kabul ettiği ve iddia edilen toplamda 12 çocuğu olan Maradona'nın, hayatta olan 4 de kız kardeşi bulunuyor.

TOPLAM 16 VARİSTEN BAHSEDİLİYOR
Bütün iddiaların doğru olması halinde Maradona'nın 70 ile 100 milyon dolar arasında tahmin edilen servetinin, 16 eşit parçaya bölünmesi gerekiyor. Arjantin kaynaklı haberler, futbol efsanesinin hayatı boyunca yanında olan çocukları ve kız kardeşlerinin bu şekilde bir servet dağıtımına sıcak bakmayacağı görüşünde birleşti.

maradona-2849.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar