Mansur Yavaş'tan GSM operatörlerine flaş çağrı

Mansur Yavaş'tan GSM operatörlerine flaş çağrı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türkiye’nin önde gelen GSM operatörleri Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom yetkililerine Twitter’dan çağrı yaptı. Yavaş, sosyal yardım amaçlı bir konu hakkında şirketlerin verdiği fiyatı indirmelerini istedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’a sosyal medya üzerinden çağrıda bulundu. Yavaş, öğrencilerin internet ihtiyaçlarının karşılanması için planladıkları yardım için şirketlerin teklif ettikleri fiyatları indirmelerini söyledi.

Yavaş, sosyal yardım alan ve bu süreçte gelirini kaybeden Ankaralıların eğitim gören çocuklarına destek için harekete geçti. GSM operatörleriyle görüşen Yavaş, yüksek fiyat verilmesi üzerine kişisel Twitter hesabından söz konusu şirketlere ‘fiyatı indirin’ çağrısı yaptı.

Twitter hesabından GSM operatörlerine çağrıda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

"Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom yetkililerine çağrımdır. Sosyal yardım alan ve bu süreçte gelirini kaybeden hemşerilerimizin eğitim gören çocuklarına destek olmak üzere Belediyemize teklif ettiğiniz fiyatı lütfen indirin. Gün bu gündür."

yavas4.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar