Mansur Yavaş'ın yardım kampanyasına destek yağdı

Mansur Yavaş'ın yardım kampanyasına destek yağdı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın başlattığı "6 Milyon Tek Yürek Bayram Etsin" kampanyasında bağış yapılan toplam tutar 14 milyon TL'yi geçti.

Yavaş'ın yardım kampanyasına destek yağdı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın geçtiğimiz yıl başlattığı ve bu yıl da devam eden “6 Milyon Tek Yürek” kampanyasının ikinci dalgasına yoğun ilgi var. Öyle ki hayırseverler tarafından yapılan bağış toplamı 26 günde 14 milyon TL’yi geçti.

Büyükşehir Belediyesi, toplumsal dayanışma örneklerinden biri olarak Ramazan ayında yeniden başlatılan kampanyaya destek veren hayırseverlere yönelik sosyal medya hesapları üzerinden yayımladığı teşekkür mesajında, “26 günde 14 Milyon TL. Destek veren herkese çok teşekkür ederiz. Zorlu pandemi koşullarında sayıları hızla artan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız desteklerinizi bekliyor” açıklamasını yaptı.

Sadece Ankara değil Türkiye’de birçok ilden hatta yurt dışından da yoğun ilgi gören kampanya için “ankaratekyurek.com ” adresi üzerinden ihtiyaç sahibi vatandaşların ödenmemiş su faturalarından iftar ve sahur paketi desteğine, gıda kolisinden nakit yardımına kadar 5 farklı uygulama seçeneği sunuluyor.

Büyükşehir Belediyesi, kampanyada sağlanan yardım rakam ve tutarlarını anlık olarak internet sitesi üzerinden paylaşarak vatandaşları bilgilendirmeyi sürdürüyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar