Mansur Yavaş’a gelen mesaj duygulandırdı

Mansur Yavaş’a gelen mesaj duygulandırdı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı ABB’nin Başkanı Mansur Yavaş’a vatandaşlardan gelen bir mesajı paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin salgın nedeniyle “İyilik hastalıktan daha bulaşıcıdır” sloganıyla başlattığı yardım kampanyasının İçişleri Bakanlığı tarafından engellenmesinin ardından Mansur Yavaş hayırlar severlere çağrıda bulunmuştu.

Yavaş, sosyal medyadan yayınladığı videoda, “Kimseyi incitmeyecek ve engel çıkarılmayacak güzel bir teklifim var. Kendiniz veya birkaç kişi bir araya gelin ve mahallenizdeki ya da komşu mahallede yaşayan, bakkala, kasaba ve manava borcu olan veresiye yazdırılmış borçları ödeyin, hesaplarını kapatın” şeklinde konuşmuştu.

Yavaş’ın çağrısından sonra Ankara’da bazı marketlerin veresiye defterleri hayırseverler tarafından kapatıldı.

“BU SÜRECE EN İYİ ÖRNEK”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Baş Danışmanı Deniz Demir, Yavaş’a gelen bir mesajı paylaştı. Demir, “ABB Başkanı Sn Mansur Yavaş'a gelen bir mesaj... Su faturasını 1000 TL avans olarak ödemek istiyor ve "sakın olmaz" demeyin diyor. Bize iyiliğin hastalıktan daha bulaşıcı olduğunu gösteriyor. Bu sürecin sadece birlik ve beraberlik içinde atlatılabileceğine en iyi örnek” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar