Manavgat'tan acı haber geldi: 2 yangın işçisi hayatını kaybetti

Manavgat'tan acı haber geldi: 2 yangın işçisi hayatını kaybetti
Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında gece boyu bölgede yapılan arama çalışmalarında 2 yangın işçisinin cansız bedenine ulaşıldı. 2 işçi ise yaralandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde orman yangınına müdahale eden arazözde görevli 4 personel alevlerin arasında kaldı. İşçilerden 2'sinin cansız bedenine ulaşılırken, 2'si yaralandı. Dumandan etkilenen işçiler kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

YANGIN DEVAM EDİYOR

Manavgat’ta 4 gün önce ormanlık alanda başlayan yangın birçok mahallede etkisini sürdürüyor. Dün akşam saatlerinde Güğlen Dağı'nda başlayan orman yangını, kısa sürede Gebece Mahallesi’ni tehdit etmeye başladı. Hızla ilerleyen alevler sebebiyle, hilal şeklinde dağın eteğine sıralanan evlerden bazıları yandı. Mahalle tahliye edilirken bazı vatandaşlar ise evlerinin önündeki kışlık yakacak odunları uzaklaştırmaya çalıştı.

Dün gece Gebece Mahallesi Güğlendibi Beloluk mevkiinde yangına müdahalede bulunan arazöz alevler arasında kalırken, arazözde görevli 4 kişilik yangın ekibinden 2 kişiye ulaşılamadı.

İki işçiye ulaşılamayınca AKUT'tan destek istendi. Gece boyu bölgede yapılan arama çalışmalarında, Erdal Tokla ve Yaşar Cinbaş'ın Beloluk mevkiinde yanan arazözde cansız bedenlerine bulundu.

Alevler arasından yaralı olarak çıkan araç sürücüsü Niyazi Iskarça ve orman işçisi Ali Hüseyin Karakaya 112 sağlık ekibi tarafından yapılan müdahalenin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

YAŞAMINI YİTİRENLERİN SAYISI 5'E YÜKSELDİ

Gece boyu bölgede yapılan arama çalışmalarında, Erdal Tokla ve Yaşar Cinbaş'ın cansız bedenleri yanan arazöz içerisinde bulundu.

Erdal Tokla ve Yaşar Cinbaş'ın ölümüyle yangında yaşamını yitirenlerin sayısı 5'e çıktı. Daha önce de Hasan Ali Yüksel ile Osman ve Şehri Kardaş çifti hayatını kaybetmişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar