Manavgat'taki yangında evi yanan kadınla sağlıkçı arasında geçen ilginç diyalog!

Manavgat'taki yangında evi yanan kadınla sağlıkçı arasında geçen ilginç diyalog!
Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangında evi yanan bir kadınla sağlıkçının arasında geçen diyalog dikkat çekti.

Manavgat'ın Yeniköy Mahallesi'nde, dün saat 12.00 sıralarında başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangına müdahale, bugün de devam ediyor.

Gece boyunca poyraz nedeniyle alevler, Ulukapı Sülek Mahallesi'ne kadar geldi. Alevlerin ortasında kalan sağlık görevlileri de mahalleden uygun noktaya geldi. İtfaiye ekiplerine haber veren sağlık ekipleri, evde 2 kişinin mahsur kaldığını belirtti. 

 

 

Sağlıkçılar ve itfaiye ekiplerinin olayla ilgili konuşması sırasında ise bir kadın yanlarına gelerek, boş evin yandığını ve oraya müdahale edilmesi gerektiğini söyledi. Sağlık ekipleri, kadına mahalledeki binada 2 kişinin mahsur kaldığını ve oraya müdahale edilmesi gerektiğini dile getirdi. İsmi öğrenilemeyen kadın ise feryat ederek, bölgeden uzaklaştı.

"ABLA ORADA CAN VAR CAN"

İsmi öğrenilemeyen kadın, "Şurada evler yanıyor. Evde kimse yok, görmedim ama ev yanıyor. Bir kurtarıverin. Adama baktım yok, adam çıkmış ama evi kurtarın" dedi.

Sağlık görevlisi ise "Evde kimse var mı? Kimse yoksa evde olanlar var abla. Dur bir sakin ol. Adam var orada. Abla orada can var, can. 3 katlı beyaz binada kalanlar var. Tamam abla kalan 2 kişi var, orada can var" karşılığını verdi.

DHA

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar