Malatyaspor - Beşiktaş maçına erteleme

Malatyaspor - Beşiktaş maçına erteleme
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak Öznur Kablo Yeni Malatyaspor - Beşiktaş karşılaşması, 22 Ocak Cumartesi günü saat 13:30'a ertelendi.

Beşiktaş maçına erteleme

Süper Lig'de Gaziantep FK - Öznur Kablo Yeni Malatyaspor mücadelesi devam eden hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Gaziantep FK - Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından Yeni Malatyaspor - Beşiktaş maçı da 22 Ocak Cumartesi günü saat 13.30'a alındı.

Süper Lig'de kar yağışı nedeniyle dün yarıda kalan ve bugüne ertelenen Gaziantep FK - Öznur Kablo Yeni Malatyaspor müsabakası devam eden hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Gaziantep FK - Öznur Kablo Yeni Malatyaspor mücadelesinin ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından 21 Ocak Cuma günü saat 20.00'de oynanması planlanan Yeni Malatya - Beşiktaş maçı da 22 Ocak Cumartesi günü saat 13.30'a alındı.

TFF'DEN AÇIKLAMA

Süper Lig'in 22. haftasında 18.01.2022 Salı günü saat 17.00'de başlayan ve elverişsiz hava ve saha koşulları nedeniyle ikinci devre öncesinde hakem tarafından bugün aynı saate ertelenen Gaziantep FK - Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçı, elverişsiz saha koşullarının devam etmesi sebebiyle Federasyonumuz tarafından ileri bir tarihe ertelendi. Müsabaka kaldığı dakika ve şartlarda daha sonra ilan edilecek tarihte oynanacak.

Bu karşılaşmanın ertelenmesi nedeniyle, daha önce açıklanan program gereği 21 Ocak Cuma günü saat 20.00'de oynanması planlanan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor - Beşiktaş maçı 22 Ocak Cumartesi günü saat 13.30'a alındı.

BİR MAÇIN DA SAATİ DEĞİŞTİ

Öte yandan bugün oynanacak Yukatel Kayserispor - Medipol Başakşehir mücadelesi ise olumsuz hava koşulları sebebiyle saat 17.00 yerine 18.00'de başlayacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar