Makam odasına 898 bin liralık mobilya alan Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na 'tahta köprü' tepkisi

Makam odasına 898 bin liralık mobilya alan Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na   'tahta köprü' tepkisi
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı İncesu Mahallesi’nde derenin üzerinde bulunan, çürümeye yüz tutmuş tahta köprünün yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti. Kaya, “Yüzlerce insanımızın, çocukların okula giderken kullandığı bu köprü beşik gibi sallanıyor. Bir vatandaşımız suya düşerse bunun hesabını kim verecek?" ifadelerine yer verdi.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı İncesu Mahallesi’nde metrelerce derinlikteki derenin üzerinde bulunan, çürümeye yüz tutmuş tahta köprünün üstüne çıkarak yetkililere seslendi.

Kaya, “Yüzlerce insanımızın, çocukların okula giderken kullandığı bu köprü beşik gibi sallanıyor. Bir vatandaşımız suya düşerse bunun hesabını kim verecek? Herhangi bir can kaybı yaşanmadan bu köprünün bir an önce elden geçirilmesi, sağlamlaştırılması, çürüyen tahtaların değiştirilmesi gerekiyor” diye konuştu.

HANGİ MADDEDEN YARARLANILDI 

Tehlike saçan çürük köprü onarılmayı beklerken AKP’li Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun makam odasına İstanbul’dan 898 bin liraya mobilya aldığı ortaya çıkmıştı.

Sözcü’nün haberine göre, bu mobilyaların alımında, Kamu İhale Kanunu’nun doğal afetler, salgın hastalıklar, can veya mal kaybı tehlikesi gibi ani ve beklenmeyen durumlarda kullanılan 21/B maddesinden yararlanılmıştı.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar